|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Mam pytanie, dlaczsego moj temat o grze fallensword zostal usunięty przez moderatora "Dwimenor"? nie rozumiem dlaczego i powód że "tibia jest lepsza" mialby byc powodem do usuniecia tego tematu? prosze o sensowne wyjasnienie na pw bo to co zrobil Dwimenor jest dla mnie conajmniej dziwne.
Robie konkurencje dla tibii promując inna równie dobrą gre... prosze wytłumacz mi to Ostatnio edytowany przez Cheebaz - 30-07-2007 o 22:40. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() ale dlaczego nie rozumiem. W hydeparku az roi sie od linkow do innych gier, a ten teamt zostal usuniety. Dlaczego? Naprawde chce wiedziec. Zlamalem jakis punkt regulaminu? Chyba dzial forum "owszystkim i o niczym" sluzy takim luznym rozmowom o grach... Az chcialoby mi sie powiedziec "zal.pl"
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bo podałeś link refrekcyjny + nie ten dział.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() tak dalem link do rejstracji, po to zeby dostawac pkty w tej grze,ale glownie chodzilo mi o promowanie tej gry zeby gralo w nia coraz wiecej polaków. Wedlug ciebie jaki dzial by byl dobry do tego? Chyba hydepark od tego wlasnie jest!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Meryba Ci pięknie odpowiedział. Poczytaj regulamin i znajdź punkt, który złamałeś. Miłej zabawy.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() 14. # Nie jest dopuszczalne, aby w postach umieszczać tzw. linki referencyjne (dające pewne korzyści w grach itp)
Dobra czytajac regulamin jakos tego nie widzialem ;p Juz rozumiem, temat to zamknięcia ;p |
![]() |
![]() |
#8 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() no takiej przerobki wyrazu "Referencyjny" jeszcze nie widzialem