|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() Uwaga!!!
Płyty są za darmo oraz dostarczenie do domu też; za nic nie płacimy. Paczka polecona przychodzi do nas w ciągu miesiąca, zazwyczaj to 2 tygodnie. Za nic nie płacisz, ponieważ firma ta chce aby więcej ludzi korzystało z jego z sytemu operacyjnego, niż Microsofta. Jeśli ktoś chce mieć linuxa a nie lubi pobierać systemów z neta albo lubi mieć oryginalną płytkę może zamówić za darmo te oto dystrybucje linuksa na stronach: Ubuntu https://shipit.ubuntu.com/ Kubuntu https://shipit.kubuntu.org/ Edubuntu https://shipit.edubuntu.org/ Wszystko to jest darmowe i legalne!! Wystarczy się zarejestrować i wypełnić formularz według wzoru: Name: Imie i nazwisko Organization: Nic chyba że bierzecie na firme Address: Wasz adres City/Town/etc: Miasto miejscowość State/Province: w Polsce nie trzeba i nie wiem co Język Postcode: kod pocztowy Country: Państwo Phone: Wasz numer telefonu nie wiem po co do mnie jeszcze nie dzwonili Oczko No i tyle ale nie radze żądać na raz zbyt dużej ilości płyt bo nie wyślą Pozdrawiam mam nadzieje że sie wam to przyda!!! ![]() ![]() ![]()
Chcesz zarobić na PACC'A , to nie jest trudne, Prizee nam pomoże http://www.rpg4u.info Strona o grach mmorpg. Ostatnio edytowany przez paweltoja - 31-07-2007 o 20:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() A widziałeś kiedyś płatnego Linuxa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Faktycznie, Poprawie Posta, bo przesyłka jest za darmo!!!
I płyty są za darmo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Karton tego szajsu mam w szafie ; >
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() LoL, Jaki szajs, Według Lamerów, lejków Windows to super OS (same dziry w systemie)
Linux wg. Profesjonalistów tzn. Informatyków a nie lejków jest idealny, niemal wspaniały. Ja widzę same plusy: * stabilność - przy korzystaniu ze stabilnego jądra nie sposób powiesić systemu * bezpieczeństwo - stabilne jądra posiadają minimalną ilość błędów, a odkryte błędy nathcmiast są poprawiane, w dodatku istnieją patche zwiększające poziom bezpieczeństwa, jak KnoX, capsel czy OpenWall. * małe wymagania sprzętowe - uruchomisz nawet na 386, zaś ze zwykłej Pentiawki robi cuda * wielodostępność - na jednym komputerze może pracować kilkaset użytkowników nie wpływając na siebie wzajemnie * wysoka konfigurowalność - właściwie każdy aspekt systemu można dostosować... * wydajność - we wszelkich porównaniach jest na wyyysokich miejscach... * unix - no wiadomo... cały cywilizowany świat komputerów to unixy! * cena - 0 (slownie: ZERO!) * szybki rozwój - zmiany pojawiają się wlaściwie z tygodnia na tydzień * sieciowość - nie muszę chyba wyjaśniać??? * skomplikowany - gdyby był prosty, to czy dawałby jakąś przyjemność??? ![]() * ciekawy - małe rozwinięcie poprzedniego ![]() * OpenSource - jesteś programistą - możesz zajrzeć, sprawdzić, poprawić, dodać... * no.1 dla hakerów - wynika z poprzedniego... ![]() A jedyny minus, to taki, że jest mało gier, ale głównie z Linuxa korzystają Informatycy i Biura. Dzieci wolą grać w Tibie, albo inne gry.
Chcesz zarobić na PACC'A , to nie jest trudne, Prizee nam pomoże http://www.rpg4u.info Strona o grach mmorpg. Ostatnio edytowany przez paweltoja - 31-07-2007 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Szajs jako płyty gópcze.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 31-07-2007 o 20:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Tez kiedys zamowilem okolo 20 plytek
![]() @down: wolnosc slowa Ostatnio edytowany przez Tompior - 31-07-2007 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Głupcze jak by co, a poza tym nie powinno się wyrażać tak o Linuxie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak nie napisał, możesz zobacz na post czy nie był edytowany |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
http://www.google.pl/search?source=i...j+w+Google&lr= Nawet te same błędy w pisowni. Nie, żebym miał coś przeciwko pingwinowi: sam go używam. Jedna uwaga: jak mam windowsa na drugiej partycji tak mam: wole bezstresowe granie niż babranie się w wine. Przebootowanie to kwesta 2 minut
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 31-07-2007 o 21:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Dziwić się, że wielu ludzi ma niechęć do Linuksa (taka jest odmiana tego słowa). Jak tacy ćwierćinteligenci próbują go na siłe wypromować
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powiedz mi, jak to jest kiedy ktoś coś ci tłumaczy, a ty to olewasz. Powiedziałem wyraźnie. Chodzi mi o płyty nie o oprogramowanie. Powtórzyć jeszcze ze dwa razy aby doszło do tej typmpej makówki?
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
@topik Kolega zamówił kiedyś w ten sposób kilka płyt i wręczył mi jedną. Próbowałem instalować i gdy miał, bodajże, sformatować dysk to komputer się zawiesił. Stwierdziłem, że zainstaluje sobie Linuksa już na nowym komputerze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Może i fajny, ale nie pogram sobie w STALKLER'a czy inne nowości. A dobrze zabezpieczony Windows tez nie jest taki dziurawy (co nie znaczy ze dziur nie ma).
Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Nie ma idealnych systemów, a już na pewno nie jest nim linux... Mam dwa kompy i notebooka - na nim i na jednym z PC sa ubuntu, ale ja najczęściej używam tego gdzie jest windows. Z wiadomych przyczyn.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Och, ach, jestem wielkim lamerem, nie masturbuje sie nad linuxem, uzywam windowsa ktora zawiesza mi sie raz na miesiac (co jestem w stanie przebolec). Wybacz mi ze zamiast przeidealnego i zajebistego linuxa, uzywam do domowego uzytku wygodnego windowsa na ktorym dziala 99% oprogramowania :<. Moje zycie nie ma sensu, ide sie powiesic, przepraszam. Jestes moim idolem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: In a black grave...
Profesja: Rookstayer
![]() ![]() |
![]() Dobo zaczekaj na mnie!
@edit Zamówiłem sobie, a co mi tam. Najwyżej będzie czym rzucać i stosy rozpalać. Ostatnio edytowany przez Heidar - 01-08-2007 o 03:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() I tak o to powstały nowe kompleksy; kompleks dziurawego Windowsa, i kompleks stabilnego Linuksa ;]
btw, Cytuj:
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 01-08-2007 o 03:17. |
|
![]() |
![]() |