|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() www.itunes.com
![]() @down: tak, był, ale czy jest sens jego istnienia? równie dobrze mogę puścić sobie muzykę w tle w iTunes/WinAmpie i bedę miał taką muzę jaką chcę a nie to co mi narzuci autor programu...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 31-07-2007 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Kiedyś miałem taki program z dzwiękiem do Tibii,ale jakoś zapomniałem jak sie zwie
I on wcale nie jest nielegalny....
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie rozróżniasz pojęć muzyka a dźwięk. Podobne ale jednak mają trochę inne znaczenie. Muzykę możesz sobie puścić w Winampie, gorzej z odgłosem miecza obijającego się o zbroję bądź chodem po lodzie. @topic Nie słyszałem o takim programie. Ale kto wie.. może istnieje? Pozdrawiam, Andezyt
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Nie ma żadnych dostępnych dźwięków w Tibii, lecz jeżeli nie chcesz siedzieć w ciszy to zassaj sobie Winampa:
http://www.programosy.pl/program,winamp.html Następnie włóż jakąś płytę do dysku, lub włącz sobie radio np: http://roxy.fm Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
p.s. nie mów ludziom, co umieją a co nie... to denerwuje...
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Sokrates w każdym słowie chciał Świadectwo prawdzie dać, Lecz podniósł się okropny krzyk: O sobie prawdy nikt nie chce znać. Podano mu cykuty łyk." - Brecht Pozdrawiam, Andezyt
Nobody knows where you are, How near or how far. Shine on you crazy diamond. Ostatnio edytowany przez Andezyt - 01-08-2007 o 00:17. Powód: Brak "[" przed /B] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój kolega ma tibie zeedytowaną by ktośtam i jest tam taki program który po kolorze okolicy puszcza wybraną muzykę. Sam program nazywa się Tibia Sound. Niestety początkowa muzyka(wbudowana) jest lipna więc trzeba poszukać na necie bardziej pasującej. Niestety to jest nielegalne :/
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
nwm, eot?
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Wieszok
Czyli rozumując twoim tokiem myślenia nie mam prawa powiedzieć osobie której nie znam że nie umie pisać poprawną polszczyzną pomimo że napisała "ktury" i jeszcze 10 innych błędów w 2 zdaniach. Jeżeli jesteś takim cholernym ignorantem to życzę powodzenia w życiu. Pozdrawiam, Andezyt
![]() |
#11 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Z mojej strony EoT...
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Nie powinieneś pisać stwierdzeń, że coś rozróżniam bądź nie w ogóle mnie nie znając"
Jeżeli koleś pyta się wyraźnie o dźwięki do Tibii, a ty podajesz mu link do jakiegoś kretyńskiego odtwarzacza to o niczym nie świadczy? (pytanie retoryczne) Zresztą na tym forum prawie nikt się dobrze nie zna... więc wszyscy mają spokojnie patrzeć na bzdury i nie reagować? (również pytanie retoryczne, które nie wymaga odpowiedzi) Po tych postach poznałem cię aż za bardzo, więc stwierdzam że nie dojdziemy do porozumienia. End of Thread
Nobody knows where you are, How near or how far. Shine on you crazy diamond. Ostatnio edytowany przez Andezyt - 01-08-2007 o 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2007
|
![]() Ja chcę poprostu znalesc ten program Tibia Sound.. podmienie sobie dzwięki z WoW'a i Heroes V i bendzie git. Niechce rzadnych iTunes itp itd.
Tawer Redeye czy mogłbys prosic kolegi o ten programik :> ? Ostatnio edytowany przez Owned22 - 01-08-2007 o 11:33. |
![]() |
![]() |