![]() |
#1 |
Guest
|
![]() adventure Quest to gra on line .ale nie wiem o co w niej dokladnie chodzi.
potrzebuje pomocy. i mam kilka pytan. 1.gdzie mozna zdobyc buteleczki(potion of life) bo nie moge jakos tego znalesc? 2.Jak byc np:dragon slayer? strona do gry www.battleon.com wszystkich prosze o pomoc moje gg 6033602 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Te buteleczki to bierzesz u maga. Wchodzisz tam gdzie możesz twarz zmieniać. Możesz mieć max 1x many i 1x życia. Możesz je także znaleźć w skrzynkach jak bierzesz Go adventuring. Z tym Dragon Slayer to nie wiem ale chyba musisz mieć Guardian (czytaj: Płatne Konto).
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Apropos, kiedy mozna gracw ta gre dla Free?? Tzn od ktorej do ktorej??
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Możesz graćcałyczas za free tylko server może pomieścić 4000 osób. Tam na górze jest licznik. Wystarczy odświerzać strone i patrzeć czy już jest mniej niż 4000. Kiedy jest 4000+ to się tylko Guardiany* mogą zalogować.
*Tak jak w Tibii PACC. Masz nowe bajery, szmery, pompki, rowery ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak mozna miec jakąś profesje??? mam 31 lvl i dalej jestem "wieśniakiem"
![]() EDIT: Apropos to juz 35
Shard, the Legend retired Ostatnio edytowany przez lord shard - 16-10-2004 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Grałem w ti niedawno, ale swierdziłem ,ze nudne i wole Thiel
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() no wlasnie, jak mozna zdobyc jakas profesje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Zna może ktoś polską strone o tej grze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: w Monopolowym(Tuz za rogiem)
Stan: Tutor
Imię: Kedobaw
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: 50/54
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Potion of Life można zdobyć uwalniając Frogzard Huntera od Frogzarda w Frogzard Hunt Quest: Part1
PS: Co sie traci przy śmierci?? Bo jeszcze nigdy nie zgoniłem :tongue:
Zobacz, nowy poradnik dla maga i druta!! Ostatnio edytowany przez Zenon - 17-10-2004 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() @up
nic(ach ten limit 10 znaczkow ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ja mam tez pytanie jak awansowac w class level ? bo mam taka zbroje co sie zwie Dragon Slayer i przy ataku wyskakuje taka ramka ze pisze you class level 0 i pisze normal atak 0 lvl i jakies tam ciosy niezwykle i trza miec lvle class a jak zdobyc go ??
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() musisz wykonac dragonslayer class quest, jak bedziesz zdobywal nowe levele w dragonslayer class to bedziesz odblokowywal nowe ataki
a ten dostepny zawsze tez jest niezly ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
|
![]() te buteleczki to u maga sie kupuje albo jak jesteś w odpowiednim mieście to dostajesz darmo a rzewy być dragon slayer to tylko potwory .....
adwq. - ja mam 28 lvl !! ![]() www.przedluzwakacje.xt.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() ja gram od wczoraj w adventure quest i stwierdzam, ze ten online rpg to cos wspanialego !! Po porstu odkladam tibie do nizszej gablotki i na samej gorze obok pucharu
![]() ![]() bartosz ![]() P.S fajowe sa bronie, zbroje i reszta ekwipunku wyspecjalizowane dla danych profesji...miodzio..W ogole nie ma tam sztucznosci typu, masz tu short sworda i on wyglada tak, a zdobadz z questa miecz frogzarda i chodzisz sobie z nim i wez go nie sprzedawaj, a w ogole to plate armor jest super i trudno to zdobyc...NIE!! STOP Z TAKA SZTUCZNOSCIA!! W adventure quest tego nie ma, tam na dobry start dostajesz plate armorka, tak, zeby nei bylo za trudno, po prostu wypasik gra, nie amrtwcie sie o trzymanie "poziomu" jesli chodzi o stuff, po wystarczy troche kasy i odpowiedni level, nie musicie juz na kanalach trade wklepywac buy fire sword itd. itp. Czary mozesz sobie kupic jakie chcesz-czemu nie! tylko kasa i lvl, to jest dopiero ze tak powiem RPGowy realizm fantasy....Chociaz gothic jest i tak the best ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Gralem w to mialem 15 lev i mi sie znudzilo troche bo, niechcialo mi sie czekac az pponizej 4k bedzie.
Dragon slayerem chyba trzeba byc guardiANEM albo innego pacca ze kupic albo wykonac qesta tego sam juz nie wiem . Buteleczki sa w pierwszym miescie kturym grales od poczotku wchodzisz do maga i tam sa buteleczki naciszkasz i masz (1 Z KAZDEJ I JAK CI SIE WYMARNUJA) Ostatnio edytowany przez janek@ - 20-07-2005 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Specter, mógłbyś odpowiedzieć mi na pare pytań? Po 1: Guardiani mają więcej potionków na starcie niż Free? Po 2: Czy podnoszenie statów u Guardiana kosztuje tyle samo co u zwykłego gracza? I po 3: Czy to naprawde warto bluoić 50 zico?
![]() I teraz kilka rzeczy dla nowych graczy: 1. Jeśli chcecie się wbić załóżcie nowe konto z fake mailem, np. [email protected] (Tylko nie wylogowujcie się nigdy bo już potem będzie jak zwykle ;]) 2. Klasy postaci: Żeby zostać np. takim Dragon SLayerem albo Rogue trzeba wykonać questa dla danej postaci. Weźcie Traveling i połaźcie po świecie ![]() Za każdego następnego questa dla danej klasy dostajecie poziom klasy i nowe umiejętnośći specjalne (działają wówczas gdy macie odpowiednią zbroje na sobie). Do questów są limity lvl. Np Rogue zostajesz w KrovesPort, ale żeby tam pójść trzeba mieć lvl 12 ![]() I taki fajny trik: Można pozwiedzać świat dostępny dla Guardianów. Wystarczy dać Pet Rock Valencii. Żeby zrobić sobie takiego Peta idziecie do sklepu magicznego. I tam mieszacie...chyba skałe, tego koralowca na dolnej półce i taką fiolke na półce drugiej od góry (nie pamiętam nazw). Potem idziecie gadać z Valencią. Jak na razie znam sposób: Klikacie Go to event (potrzebny 10 lvl), wybieracie quests, Gadacie z taką siwoskórą laską z długimi warkoczami i mówicie, że chceciew pogadać z Valencią. W zamian za Pet Rock Valencia da wam Free Traveling Passes. Warto iść do Granemor-nawiedzonego miasteczka. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() hiho
ja mam 41 lvl wykonuje qesta na vampire slayer jest jeden problem nie morzna bez platnego konta awansowac wrzyej niż 5 class lvl |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Gdzie Kupie Heal Ptions Opiszcie Dokladnie Co mam Wybarc Zeby Kupic.
Dobra jestem jzu Vampir slayer lvl 1 ale niewiem gdzie kupic potion heal Aha a co sie robi z tymi ATRIBUTES:Streght.iNTELGNCE ITP.czemu wszytsko mam na 0 jak zrobic zeby bylo 1 albo 2 opisz cos wiecej o tej grze pls Pomocy Pls Ostatnio edytowany przez Fivapo - 15-08-2005 o 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() cos tam hunter quest part 3 ja tam dostaje 10 mikstur zycia ale jak masz 10 to nie dostajesz wiecej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Gdzie teraz można znaleźć heal potiona? Bo kiedys możnabyło u maga, ale coś zmienili, i teraz nie wiem?
|
![]() |
![]() |