|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
|
![]() Witam! Mam knighta 20 lvl skille 60/60, jutro przyjdzie pacc i postanowiłem, że miejsce w którym będe chwilowo expił to dworc cave. Problem w tym, że pójdę tam pierwszy raz i nie wiem w której części jaskini mógłbym expic na luzie. Wiem, że istnieje osobny temat odnośnie expa, ale niestety,tam większośc postów się olewa :/ . Prosiłbym także o podanie mniej więcej ilości expa jak będe tam zdobywał o ile dam tam radę. Z góry dziękuję.
Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Blondynka
|
![]() To po kolei. Rade spokojnie dasz. Lecz wez na wszelki wypadek jakies ubezpiecznie w postaci run i manaskow (tu sie czasem przydaja), no i oczywiscie dwarven ring.
Radze skorzystac z tibia earth i znalezc wejdzie, gdzie jest duzo innych dziur. Dlaczego? Nie ladujesz w klatce, mozesz sie ruszyc i wg mnie po prostu latwiej wejsc. Chodz po calych jaskiniach, ja bylam tylko na -1, ale zobaczysz, jak sobie radzisz. No i uwaga na najsilniejsze dworki - sa troche denerwujace. Jak widzisz jakies atakujace trucizna jak gfb - schowaj sie za czyms, za zakretem, jak podejdzie to wtedy. Najlatwiej. Jeszcze chcialbys cos wiedziec ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() Ja myślę, że dasz tam rade ale:
Weź napewno Dwarven ringi np. jak idziesz na 3h to 3 ringi Dalej polecam tą cave: ![]() Shot at 2007-07-31 I dalej jak pisał/pisała Slythia Weź 1bp mf no i na wszelki wypadek 1bp UH Na 1h/może ze 35-45k Nigdy tam nie expiłem byłem tam tylko jak na banute szedłem więc pisze tak z tego co widzaiłem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Blondynka
|
![]() Zapomnialam o poradniku ; )
Oto on - http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=763816
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() Sory ale mi tak na GC powiedzieli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
|
![]() Eee, właśnie sobie o czymś przypomniałem, mianowicie: Jest tam mail box, żeby wysłac loota?
Ostatnio edytowany przez TeeNadziane - 01-08-2007 o 07:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() ta w miescie