|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
|
![]() Witam
Jakis czas temu, kiedy nikt nie słyszał jeszcze o wandach, rodach i soul pointsach postawiłem druida. pograłem kilkanaście dni po czym przesiadłem sie na starego knighta. ostatnio przypadkiem wróciłem do drutka i przyznaję że troche mnie wciągnął. Ma on ledwo 20 lvl. Bez PACC można zapomnieć o siochach, visach mortach etc. Czy ktoś próbował ciągnąc druida jako pierwsza postać na FACC? Czy powyżej pewnego poziomu expienie nie staje sie zwykłą udręką, bo zostaje sam wand+ runy? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Oczywiście, są druidzi facc powyżej 30 lvl, ale uwierz mi nie jest to łatwe!
Jeżeli zamierzasz siedziec długie godziny przed kompem = prosze bardzo... ale druid bez pacc jest BEZUŻYTECZNY! Jak chcesz postac magiczną bez pacc to raczej sorcerer. P.S. długo robi uhy jeszcze w dodatku xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Imię: Nasty Keeper
Profesja: Druid
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
|
![]() Powiem tak. Sam grałem swoim drutem bez pacca na 50-58 lvlu i musze powiedzieć, że expi się troche cieżko.
Np. na dragi musisz brać hmm'y i manasy, czyli wiekszy koszt i mniejsza szansa, że sie zwróci. Na guardach (ofc. bez hmm'ów i summonów) raczej się mi zwracało ale to jak robiłem lootbagi. Najgorzej jest z soulem - za wolno sie odnawia (2h na bp uh) i mana to samo ;/ Ogólnie nie polecam Ci grać drutem bez pacca. @down own3d ![]()
Ostatnio edytowany przez Panoramix - 05-08-2007 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Zeby to zrozumiec trzeba zrozumiec potege druida...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
|
![]() up
twoja wypowiedź rzuciła nowe światło na sprawę. bez wątpienia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ja gram druidem bez pacca i nie jest az tak zle
Na guardach nie mam az takiego waste jak inni muwiom Na 1 lv trace 1bp mf a zarabiam 6k bo z summonem Niektorzy moga nie uwierzyc ale to jest prawda bo expie na takim spawnie co 2godz bije lv @top A druid bez pacca to max. 45lv pzdr |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Mam bez pacca drutem 47 lvl i powiem tyle ze expi sie bardzo fajnie. (szybciej niz knightem) Wiec lepiej sie nie sluchaj tych nowicjuszy up
W porównaniu z palkiem bez pacca faktycznie jednak jest znacznie slabszy... Ale w porownaniu z sorcererem mniej wiecej jest na rowni bo ma rozdzke z energii, a od knighta moim zdaniem lepszy. Ostatnio edytowany przez piotrek259 - 07-08-2007 o 18:27. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Komercja, tak czy siak kiedys kupisz pacc jezeli będzie to 80+ obojętnie czy sorc,kina,drut,pal....inaczej gra nie ma sensu, tak to jest ustawione, kazdy kupuje pacc w późniejszym okresie gry
|
![]() |