|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() UŻYŁEM OPCJI SZUKAJ.Więc mam druidka na 8 lv., w venorii i nie wiem gdzie trenić.Na rooty jestem za słaby, mam tylko jeden czar i mało kasy, na lwy za wcześnie no i sami widzicie... Pomoóżcie, możecie mi nawet zamieścić krótki poradnik
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() No to lecimy radze ci wyjc poludniowym wyjsciem venore i isc na dol pozneij prez most nadal na dol az dojdzieszdo wosy i tam bedzie dziura wbij w nia i tam ebdziesz mial swamp trolle malo rotow(da sie je ominac) dalej bedzie 1 ghoul ale to zamkniety w pokoju i kilka szkieletow dobry exp jak jest sie samemu. Pozniej jak ci wzrosnie lvl to idz na roty a pozneij na amazonki na polnoc od venore
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Szczecin,Inferna,Ab'dendriel :P
|
![]() hmmmm... ja chodzilem expic na swamp trolle ze slabym eq i jak masz exure to jeszcze lepiej
![]() ![]() EDIT: widze ze ktos mnie wyprzedzil o kilka sekund ![]() ![]() ![]()
eh... po co mi tibia?:/ postac: fajna nick: nie powiem prof: knight lvl: 8 skille: 72/69 eq:c-armor, c-legs, c-helmet, c-shield, f-axe, BoHy(skad?, ze starej postaci ;]) swiat: pacera Ostatnio edytowany przez error błąd - 15-10-2004 o 09:49. |
![]() |
![]() |