|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, jestem rookstayer'em i czekam sobie na bossa Apprentice Sheng, tylko nie wiem czy on się respi zaraz po włączeniu serwera? bo bossy mają nie regularny resp i moje pytanie to:
Gdy ma sie zrespic na moim świecie to czy on sie respi zaraz po restarcie serwera czy w dowolnej godzinie, minucie, sekundzie w danym dniu? Z góry thx |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze zrespic sie o 12:53 dzisiaj, 8:00 wczoraj, albo wogole sie nie zrespic przez caly tydzien xD Wiec nie radze na niego czekac, wpadaj tam co jakis czas i czekaj na szczescie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Respawn jest losowy. Ktoś z pracowników napisał, że (chyba) komputer wybiera kolejność respawnów boosów na serwerach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ok thx ;] szkoda tylko ze gdzieś tego nie pisze ;/ na jakich serwerach będzie ;/
|
![]() |
![]() |
#5 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Weż jeszcze pod uwagę, że tak samo jak i resp innych potworów, tak i resp bossa może zostać zablokowany- gdy ludzie będą się kręcić w miejscu respa..
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |