|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Zakładamy że Buble 196 knight skile 100/89 walczy z Alfonzo 160 sorc 77 magic level.Kto by wygrał waszym zdaniem?I jak wyglondałaby ta walka?
Ja myśle że wyglondało by to tak: Alfonzo robi runy i łowi rybki a tym czasem nagle łup Buble atakuje hitem za 300 hp Alfonzo użuwa ucha i dałe strong hast Buble nie może go dogonić ale wlancza berserkera.Alfonzo czeka aż berserker się skońcy i wlancza 2 hast. Gdy czas berserkera mija prubuje walić z sd ale buble jest zbyt szybka i tylko jesden strzał dochodzi celu a Buble się ulecza.Alfonzo użuwa nana fluida. I wali z UE 1 2 3 4 5 buble tylko raz sie leczy 6.Buble poległa a Alfonzo znajduje w zwłokach magic long sword i podnosi okszyk zwcięzcy.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() eeee.... a w tej bajce jest smok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
|
![]() Trudno powiedziec kto by wygral ja mysle tak gdyby knight dogonil sorcka to moglo by byc z nim zle jednak w przeciwnym razie to sorcek by wygral
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() I po takich bajkach śnią nam się koszmary
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Oo? to beznadziejne. nie wiem nawet jak to skomentowac. same bzdury. brzmi to jak przypuszczenia 8 lvl knighta z non pvp jak ma wygladac walka h lvlowcow.... n/c
Jak wam się nudzi to możecie mi napisać notke ![]() Ostatnio edytowany przez Externus - 15-10-2004 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() nie rozumie za bardzo toku mysli... o co ci chodzi z tym: alfonzo czeka az berserk sie skonczy? (nie chce mi sie wklejac cytatu)
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2004
![]() |
![]() Ad 1
Z jakiej paki bubble wyjechała mu takiego hita? Ad 2 2 razy użycie strong haste nie zużyloby całej many Alfonza Ad 3 Użył mana fluida... hmmm... to znaczy tylko raz? Że niby sobie tylko poniżej 100 mana dodał? A jak masz na myśli, że podładował się do pełna to hm... napełnianie ponad 4000 many troche trwa... Ad 4 Nawet jeśli Alfonzo by walnął strong haste to Bubble by użyła zwykłe haste i dogonyłaby go bez problemu. Ad 5 Bubble włącza berserkera? Hmm znaczy się wali z exori? To o co tu chodzi, że Alfonzo czeka aż on minie.. czegoś tu nie kapuje.... Ad 6 Bubble nosi amulet of loss więc nic by nie wypadło. Ad 7 Ile jeszcze będzie tych noobowskich tematów Bubble vs Ktośtam? Ostatnio edytowany przez Gardło Sobie Podżynam Dibler - 15-10-2004 o 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() up* up :
On myśli że to przyśpieszenie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ej no sory nie zaszybko zabies Bubble w tej bajce ?przeciez ona ma od cholery hp i bp uhow ... Chodz owszem wedug mnie socr by wygral ale walka by trwala............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....................(...) i jeszcze troszke wiecej
![]() Ostatnio edytowany przez Shinoda - 15-10-2004 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() 1. Spotkanie na test serwie
2. O co chodzi z tym czesem berserkera? (raz sie wali, to nie wzmacnia ataku danej postaci 3. Bubble ma wiecej capa, wiec wiecej runek, rzadiej sie uha. 4. Bubble dalaby utani hur a Alfonzo utani gran hur, lecz to nie zmienia postaci rzeczy, poniewaz jest zbyt duża różnica leveli Jeśli chciałeś zaaranżować walkę sorca z knightem really high level to proponuje Setzer gamblera (171 Master Julra) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Jakie Nooooby....taka walka nie miala by końca.
Musieli by być przygotowani. Jeżeli jakaś postać byla by nieprzygotowana uciekła by momencik. (przygotowanie znaczy okolo duzo ponad 20 bp uh). Po 2 ani jedna ani 2 postac nie mialy by szan na wygraną. Walka pojedyńczych graczy przygotowanych na lev 100+ jest walką ktorej nie może wygrać żadna ze stron. jak nie wiecie to nie piszcie plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie czytalem innych postow i daje swoja odpowiedz:
Wygra Bubble poniewaz uniesie wiecej run a temu waszemu sorcowi szybko sie skoncza uh sd i mana fluidy i mana ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Zgoda mogłem się bardzo pomylić ale:
1.Obliczyłem kto będzie szybszy i po użuciu czarów obu przeciwników wychodzi że alfonzo będzie o wiele szybszy a dlatego że tu chodzi o procenty nOOby. 2.Walke przyspieszyłem i to znacznie bo komu by się chciało czytać tekst na kilka stron w którym powtażały by się ciągle uh,sd,hast...... . 3.A z tym swordem to zrobiłem specjalnie żeby tekst był barwniejszy. 4.Powinno się pomyśleć zanim użyje się zwrotu nOOb.Jak ci coś nie pasi to nie czytaj. 5.Smoka można wstawić ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Głuchołazy
![]() |
![]() chlopie! masz wyobraznie:
po 1 Bubble gr na Antice a Alfonzo na Secura po 2 Nawet gdyby byl test serwer to zabijeali by llvl po 3 Alfonzo nie stalby soobie na afk (gdyby nawet gral na antice) a w bp mial by duzooooooooooooo sds Uhs mana fluid po 4 Jak by grali na tym samym seerwerze to byli by w jednej gidi bo to 2 wysokie lvl <lol> |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() no a ja powiem tylko tyle...
Był bardzo ale to bardzo podobny temat tylko ze bylo w nim Bubble & Ingek...
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Lokacja: przed monitorem
![]() |
![]() jak dla mnie to jest zalosne. temat do kasacji, jakies *******one bujdy 13letniego obszczymurka. z takim poziomem to ty sie wez mlotku do czytania bajek o krolewnach i rycerzach i znikaj z tego forum bo az mnie ****a krew zalala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Shinoda - 16-10-2004 o 22:28. |
|