|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Chciałbym umieszczać tutaj swoje zdjęcia z życia mojego rookslayera na serverze Unitera. Będą to zdjęcia z: 1. Advansów 2. Huntów 3. Questów 4. Najlepszych hitów 5. Inne, zabawne, ciekawe zdjęcia Myślę, że temat się Wam spodoba. Fotki będę dawał regularnie. No więc ZACZYNAMY! Na sam początek wszystkie advanse postaci: 2 lvl: ![]() 3 lvl: ![]() 4 lvl: ![]() 5 lvl: ![]() 6 lvl: ![]() 7 lvl: ![]() 8 lvl: ![]() 9 lvl: ![]() 10 lvl: ![]() 11 lvl: ![]() No to teraz questy jakie wykonałem: Bear Room Quest: ![]() Carlin Sword Quest: ![]() Katana Quest: ![]() No to narazie tyle. Jak będą komentarze to wrzucę więcej fotek ![]() Pozdrawiam, Damek12 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Gliwice/Sośnica.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmm, kolejny Polski Rookman :>
Powodzenia w gonieniu Sunrise. Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() kolejny botter ....
osioł light hack |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thorian Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() @up:
żałosne... @topic: GL =]
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Coś ci sie pomyliło człowieku... bota to chyba ty uzywasz
![]() Dzięki all za pozytywne komenty ![]() 2x up: Ty pewnie nawet 9 nie nabiles ![]() Nowe screeny: Best hit ze speara (mam 14 dysta): ![]() I hit z Katany(max to 21 ale nie zdązyłem złapać): ![]() Ostatnio edytowany przez Damek12 - 07-08-2007 o 20:47. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() a zadziwie Cie wbilem 9 lvl nawet 10 lvl oraz wiele wiencej xP masz spolszczonego albo bot-klienta... w oryginalnej wersji nie ma polskich napisow ani full light hacka a watpie zebys sobie rozpakowywal/edytowal klienta... jak dla mnie bezsensowny temat, bylo w choleretakich gdzie rooki mogly wklejac swoje foty (wszystkie upadly/sa na dalszych stronach)
pozdro kisiello __________________ 03:44 Icarus Grimm [7]: and see ya tomorrow 03:44 Vivienne De Marco [100]: what see? 03:44 Icarus Grimm [7]: lol 03:44 Icarus Grimm [7]: see you tomorrow 03:44 Icarus Grimm [7]: ?? 03:44 Vivienne De Marco [100]: what i see? ![]() Ostatnio edytowany przez Misiuuu - 07-08-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Bełchatów - Widzew
|
![]() @Damek12
Może mi zaprzeczysz, że bota nie używasz? Instinct ma rację co do light hacka, bo cip suxy chyba nie dali aż tak ostrego światła do light hacka?;o. Btw. a te potworki na zdjęciu z bear room quest u ciebie to przelatują przez podłogę?oO @Topic Zdjęcia niezbyt ciekawe, mimo tego życzę pozytywnego rozwijania się tematu. Pozdro. Ostatnio edytowany przez Blubb - 07-08-2007 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ty pewnie większość z forum używa tego klienta kogos tam co niedawno wyszedł nie? więc i ja używam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2007
|
![]() omfg zal mi ciebie tez mialem rok slayera 13 lvl ale jak jakies nooby mnie traply jak maile afka na mino hell 2 bp life fluiduw poszlo w h.. czyli cala bez depochara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Baus Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 40
Skille: 20/25
Poziom mag.: 35
|
![]() Sski ladne mimo ze to rookslayer, ale imho granie rookslayerem jest only strata czasu
|
![]() |
![]() |