|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam.
Z tego co zauwazyłem to każdy potwór ma lepszy badź słabszy dzień... Wczoraj expiłem na dragach i praktycznie nie straciłem HP , a dziś pierwszy drag i 3 uhy zeszły... Z wyvernami to samo. Wczoraj max hit od wyvki to 50 , a dzisiaj 110. Czy zauwazyliscie to? @EDIT Z lootem jest to samo. Wczoraj gdy potwory byly gorsze zlotowałem w 3 godzinki 7 wand of inferno i 2 wyvern fangi z wyvern , a dzisiaj nic. Ostatnio edytowany przez Cielak99 - 07-08-2007 o 19:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() To jest na zasadzie szczescie/pech
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Witaj
![]() Obrażenia od potwora są ciągle losowe niema stałych np że ciągle będzie uderzał za 30 a może jest jakiś czynnik losowy który wpływa że w danym dniu potwory zadają minimalne obrażenia a w jakiś dzień uderzają bardzo mocno może jest jakiś kod o którym tylko cipsoft wie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Częstochowa
|
![]() Dziś są jeszcze mocniejsze
![]() Musze używać ok.5 mansów na draga , a w poprzednie dni nie traciłem ani jednego :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Miałeś pecha. W Tibii wszystko zależy od czynnika losowego. No i od fazy księżyca, ale to długa historia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tores Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Hooligans
Świat: Unitera
Poziom: 50
Skille: 71
Poziom mag.: 13
|
![]() Dokladnie mialem to samo. Przed wczoraj na 30min huntu na dragach i wyvernach zlotowalem 3x WOI 2x Plate Legs i Dragon Shielda nie złużywając przy tym ani jednego manasa, a wczoraj ?? 0 loota a na draga szło mi 1-2 manasy :/ Tak to w tibi bywa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: GT
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Goorny
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 93
Skille: 81/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Tylko Ci sie wydaje, ze sa dziś silniejsze niż wczoraj, jakbyś posiedział dłużej to straty raczej codziennie byłyby takie same, poprostu pechowo trafiłeś, że te kilka dragow bylo zdenerwowanych ;p
|
![]() |
![]() |