|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dobra OK jestem noobem pewnie znacie mnie z innych beznadziejnych postów ok posmiejcie sie ze mnie FAJNE A TERAZ WAM ULŻYŁO więc osoby normalne niech odpowiedzą na te 3 pytania
I nie piszcie ze mi sie nie che szukać bo szukałem i nie znalazłem 1 Słyszałem ze jest taki program ze w Tibii nie trzeba kupować Pochodni(TORCH) tylko ze sie cały czas świeci ze tak powiem. PROSze o link 2 SHIELDING nie wiem jak wzmocnic to i co to znaczy wiem ze mam 10 <lol> 3 I ostatnie pytanie dla mnie najważniejsze Mam dwie postacie na jednym świecie w CALIN i nie wie czy moge przesłać z jednej do drugiej np. zbroie czy kase albo żarcie,cokolwiek jak tak to prosze mi powiedzieć jak |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
|
![]() Nie jesteś noobem! Jesteś po prostu newbie czyli nowy.
1. Jest taki program ale jest on nielegalny teraz mozna po prostu wejsc w tibi w options>graphic>advenced i ustawiasz suwak set ambient light do końca prawej strony i już masz jasno. 2. Shielding to jest obrona. Czym większa tym mniejsza szansa że przeciwnik zada ci obrazenie. Żeby ją zwiększyć musisz mieć byle jaka tarcze (shield), daj full def, i pozwól aby przeciwnik cie bił. 3. Możesz. musisz kupic u npc w depo parcel za 15 gp dostajesz parcel i label otwierasz label i piszesz nick twojej postaci miasto do parcela wkladassz to co chcerz wyslac i labela i kładziesz parcel na skrzynce pocztowej jak wszystko sie powiedzie parcel znika i pojawia sie w depo odbiorcy.
![]() |
#3 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2. Jeśli nosisz jakąś tarczę, to czasami ściąga ona na siebie uderzenia potworów (taka chmurka). Im więcej chmurek, tym lepszy shielding. 3.Carlin to nie świat. Możesz wysłać z jednej postaci na drugą, lub do innego miasta ale nie możesz wysłać na inne serwery np Aldora > Antica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Żeby shielding Ci rósł co 30 uderzeń potworka w ciebie ty musisz mu zabrać co najmniej 1 hp(punkt życia)
Jeszcze jedno CZYTAJ FAQ |
![]() |
![]() |