|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam 60 rp i chcialbym sprobowac poexpic na gsach... i sie zastanawiam nad amunicja i miejscowka.. lepiej kolo crus quest czy moze poh?? i czy wziac royal speare ... enchent spear czy moze kusza + power bolt lub zwykle bolty
jaka opcje radzicie p.s bohy i time roing mma haste jak cos moge wrzucic |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Niegrający
Imię: Alort the Stern
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Jest ;)
Świat: Honera
Poziom: 100
Skille: 90 dist
Poziom mag.: 21
|
![]() hey. pewnie że dasz rade lepiej poh więcej miejsca do uciekania i wiecej gsów. wez najlepiej shield'a + spears a jakie to już zależy od Ciebie lepsze royal mozesz kupic i szybciej Ci to wyjdzie niż robienie enchanded a różnicy nie widać bynajmniej ja nie zauważam
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
|
![]() Mówisz , że rożnicy nie zauważasz między Enchanted , a Royal po pierwsze nieraz wchodzą większe hity i np. takimi 30 Enchanted poexpisz godzine , a 30 Royal 20-30 min max. btw. Najlepiej na gsy shield + enchanted speary , bo nie będziesz musiał się wracać co jakiś czas do miasta chyba , że wezmiesz sobie troche royalów do baga ; ) , a tak w ogóle po co t-ring i haste , masz bohy gdy gs wrzuci haste ty też wrzuć i nie potrzeba wastowac t ringa takim sposobem na około 40% powinnieneś zwastować z 10-15 mfów przynajmniej mi tak wychodziło i to na 55 lev , a jak masz dużo kasy możesz sobie p bolty kupować , jedyne co ci dadzą to szybsze ubijanie gsów , moim zdaniem nie warto , ale jak wolisz , a jeszcze jedno , miejsce oczywiście , że PoH .
01:30 Laerion Sili [115]: czy ja jestes cipkom? Ostatnio edytowany przez Darkneress - 09-08-2007 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyli kusza wogole nie wchodzi w gre?? jak tak to wezme royal speary i zobacze jak bedzie szlo..
a potem wezme enchanted spear i powiem jak w czym lepiej i czy rzeczywiscie jest roznica Ostatnio edytowany przez szmytek - 09-08-2007 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Niegrający
Imię: Alort the Stern
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Jest ;)
Świat: Honera
Poziom: 100
Skille: 90 dist
Poziom mag.: 21
|
![]() 2x Up ~tja... czekać i robic enchanded ? lol... wiesz jaka to strata czasu !? a róznicy w hitach nie widać =.= tylko w wytrzymałości włóczni ...
zanim on zrobi te 30 enchanded spears na hunt to już by zdążył 10 razy zalecieć kupić sobie z 800 r-spears.. zapakować do baga na pohu ukryć i mu pieknie na BARDZO długi hunt wystarczy ...
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Śmierdzi mi tu trochę acc tradingiem paladyni na tym lvlu chodzą po całym pohu jak chcą bynajmniej ja tak robiłem już na 40...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie... expilem zawsze na tombach i nigdy jeszcze nie bylem na gsach poexpilem troche nie wiem dokladnie ile k/h musze jeszcze raz to sprawdzic ale w kazdym razie loot dopisal k armor p amulet i t ring ![]() p.s czyli nie oplaca sie expic ze strzalami i najlepiej wziac kilkadziesiat r spear i schowac je i huncic pare h ;] zobacze w nocy albo jutro jak bede mial czas |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Na pohu bedzie CI się dobrzexpiło, o ile nie będzie więcej niż 3 osoby :/
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
zgadzam sie jak bylo pusto to expi sie dobrze lecz nie moglem zobaczyc ile k/h bo teraz jakos pelno ludzi jest tam; / jak bedzie wolne to napisze ile mam tam ale ogolniegs szybko pada z r spear ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ... to ja synku.
Wez: 1.Po 5 z kazdych spearow. 2.BP manaskow 3.BOHy i Czar haste ; p Jak to zrobic: Idz na B Herb Quest i czekaj na resp jak sie doczekasz wypróbuj wszystkie rodzaje spearów !!! Wniosek ... sam zobaczysz jakie i ile wziasc ! ![]() Zycze K seta w 1 (jak mi) |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
troche bez sensu skoro z r spearami expi mi sie dobrze i po co na blood herb skoro na moim serwie nie gra duzo osob;] z reszta juz powiedzialem ze na pohu expi sie dobrze gdyby nie to ze czasami duzo ludzi tam jest |
![]() |
![]() |