|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dobra wiem jestem Noobem wiem ze mam szukac ale jesli tak chcecie napisać to weźcie lepieg nic nie piszcie wiec tak mam pytanie ponoc zeby trenowac skile trzeba mniec nacisniety jeden z 6 przycisków obok naszego ekwipunku
są to takie oto obrazki DWa miecze Człowiek który stoi Tarcza i Miecz Człowiek który biegnie Tarcza Reka No i teraz nie wiem co mam aktywowac zeby co trenować sa do dyspozycji takie o to rzer\czy do trenowania Magic Level Fist,Club,Sword,Axe,Distance,Shieling,Fishing Wiec chcem wiedziec co to jest które co wzmacniaja i wszystko o tym A i jeszcze jedno jak pisze ktos ze ma skille np.30\\30 to znaczy ze czego ma ile Wiem ze zarz bedziecie mnie tyrac wiec z góry mówie TAK JESTEM NNOOOOBBBBBEEEMMMMMM OK |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() imo newbie, a nie noob...
To tak. dwa miecze to full atak, tarcza to full obrona, a miecz na tarczy to posrodku. PO prawo masz biegnącego, stojącego i ręke. ręka zaciśnięta to, ze możesz atakowac innych [na świecie pvp]. Przydatne, gdzie kiedy przez przypadek zaatakujesz jakąś osobe a nie potwora. prościej- wyłącz ta opcje, to przez przypadek nikogo nie zaatakujesz. Idący ludzik, to ustaiwenie, że będziesz biegł automatycznie za celem który atakujesz. Stojący, ze będziesz stał w miejscu [chyba, ze będziesz chodził strzałkami] Dalej.. Jeżeli chcesz trenowac, to musisz mieć w ręku słabą broń i ustawić na full obrone. Czemu? bo dobra bronią i full atak za szybko zabijesz potwora. Chodzi o to, zebys udeżył go raz na 30 sekund. Udeżył= odjął mu hp. Zadał blood hita. Więcej pisać nie będę, bo od tego są poradniki na forum, poszukaj. Dalej.. Sword/club/axe/distance fighting to kolejno umiejętnośc władania mieczem, obuchem, toporem i broniami dystansowymi. Im lepszy skill tym większe obrażenia zadajesz i częściej trafiasz. 30/30 oznacza 30 sword/club/axe/distance fightingu / 30 shieldingu- obrony.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Szukaj. Wam się tylko wydaje, że jak nie poszukacie to nie znajdziecie.
|
![]() |
![]() |