![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Menera
|
![]() Po tym upade wiekszość broni jest od jakiegoś lvla.
(przejde do setna) Fire sword i bright sword jest od 30 lvl nie wiem dla czego tak zrobili, ale wiadomo że b-sword lepszy i czy ma to jakiś sens? teraz all bedzie kupywał b-sworda Prosze o odp |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Czarodziej Liutik
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() Moim zdaniem to ma sens.
Między fs a bs jest różnica także cenowa na korzyść fs, więc jak kogos nie stać na bs to sobie kupi fs.
Jeśli ci pomogłem lub przeszkodziłem w czymś wystaw mi notke Ostatnio edytowany przez -Liutik- - 11-08-2007 o 09:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
Stan: Niegrający
|
![]() No... raczej jest sens. nie wiem czmu ale fs jest dla ludzi jturzy nie mają tyle pieniędzy ns bsa...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() FSy są potrzebne do addona więc zawsze znajdzie się na nie kupiec nawet jeśli nikt ich nie używa.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Radzim
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() Ojej, widzę, że nie do końca "chwyciłeś" ogólnego wprowadzenia ograniczeń levelowych na bronie.
Otóż, przejdę do seDna...ograniczenia te są nałożone, żeby Power-skiller knight na 15 poziomie nie pożyczył od swojego best friend'a Sov/SCA i nie biegał z nim na PK. Wyobraź sobie postać z 15 poziomem zadającą 150 damage w player'a. To dopiero byłby bezsens... CIP Soft wprowadzając taki system, dokonał jednej z lepszych decyzji (moim zdaniem oczywiście).