|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
wlasnie dostalem informacje dosc ciekawą LOL2 juz 2 raz buehueheuheuhe
NIE WCHODZIC NA TA STRONE 12:06 Kielek the pall: Witaj, jestem ze strony tibia.pl i chcialbym przedstawic ci nowy program spolszczajacy Tibie , a takze dodajocy skillbara i wiele innych rzeczy. Odpowiedzialnosc za program ponosi moderator tibia.pl. 12:06 Kielek the pall: Ulepszenie tibi mozna pobrac ze strony !! www.skilbarquest.tibia.prv.pl !! ojej ktos ladnego kejloggera tu chcial mi poslac? ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
|
Cytuj:
ehh jedyny sposob to ingnore takich Ps.dobrze ze odrazu napisales zeby nie wchodzili na ta stronke bo sa ludzie co by sie skusili na tego skill bara (LUDZIE SKILLBAR MAMY OBIECANY NA GRUDNIOWY UPDATE NIE SCIAGAJCIE TYCH GOFIEN Z KEYLOGERAMI ) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
1. Proszę usunąć link z posta.
2. Zwykły spyware ![]() 3. Moim zdaniem jeśli ktoś z teamu tibia.pl coś naprawdę ciekawego i użytecznego by zrobił pojawił by się news na stronie głównej .
|
|
|
#4 |
|
Fallen Angel
|
Ten koles jest przynajmniej ambitny. Wole juz hackerów co wklejaja keylogery, oni musza sie znac i co umiec i sie troche napracowac, a ni to co ci idioci, ktorzy maila wysylaja zeby im passy przeslac.
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: ja nie mieszkam ja bije lvle :P
|
ja jakis czas temu z kumplem zalozylismy nowe konta i postacie i napisalismy strone z licznikiem i dawalismy jej adres na trade.
oczywiscie bez keyloggerow tylko z licznikiem. w ten sposob dowiedzielismy sie ile osób jest "NóBaMi" w jeden dzien na strone z rzekomym pacciem za darmo, skill barami i darmowymi programami do kopiowania przedmiotow weszlo ponad 300 osob!!!
|
|