![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() Siema. Mam problem z tą gierką. Mianowicie po 6 odznace udaję się do następnego miasta i tam jest ta skała z kryjówką Teamu Aqua/Magma.
Czytając różne solucje na stronach www odkryłem, że u mnie w grze brakuje jednej rzeczy. Mianowicie jak dojdzie się do tego miasta powinno się polecieć do Slateport City i tam być świadkiem kradzieży łodzi. Ja tego nie miałem =/ I przez to nie mogę zaatakować dwóch blokujących typów z Teamu. przeszedłem całą mape 2x i nic nie znalazłem. Może mi ktoś pomóc? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() A może skieruj się na forum o tematyce Pokemon, ewentualnie o grach na GBA?
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() xDDDDDDD
nie chce mi się tworzyć nowych kont na takich forach :S a tu jest dział RPG więc w czym problem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() W czym problem? Że tu jedna osoba na 5000 tysięcy gra w pokemony...
Nie udało Ci sie trafić na kradzież łodzi? Graj od nowa, może tym razem się uda. #Edit @Down Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Napisał on, że czytał różne solucje i wie co się powinno stać, nie wie tylko dlaczego to się nie dzieje. Ostatnio edytowany przez Apticer's - 14-08-2007 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Aurea
|
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Tam trzeba bylo wejsc w pewien budynek gdzie na poczatku gry byla do niego kolejka i wlasnie w tym budynku oni kroja ta lodz, posprawdzaj wszystkie budynki w tym miescie.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Wg mnie to musisz pogadać z gostkami na mt.pyre czy gdzieś na jakiejś górze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pzdr czarek221 |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pokemon fire red FTW, skasuj to gówno w które teraz grasz.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() celoz sie nie zna! pokemon yellow ftw!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Taaa, większość solucji jest do Ruby/Saphire. W Emeraldach musisz obejść mt. Pyre aż znajdziesz kryjówke teamu Magma gdzie będą budzić Groudona. Później dopiero idziesz do Team Aqua (albo do łodzi, nie pamiętam).
PS: Diamond P\D Ssą namiętnie i rozkosznie... Spodziewałem się sporo więcej, co nie znaczy że są totalną beznadzieją xD
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() FR/LG są okej, ale nic nie zpwni crystali!
ddd Ostatnio edytowany przez Upierz - 04-04-2008 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Liczysz tylko tych co się przyznają, ta??;p
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Ja wolę Ruby, bo fire redy i green leaf'y, miałem częściowo po chińsku (japońsku, przepraszam za nieznajomość autora produktu xP) _/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kapłan Preclanski
|
![]() FR/LG rokszą. Ale ponad wszystko rządzi POKEMON SHINY GOLD, fanowski remake klasycznego, najlepszego na świecie, Golda.
WG. Mojej oceny: 1. Gold/Silver/Crystal - Shiny gold 2. FR/LG 3. Emerald 4. R/S ...
![]() |