Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-10-2004, 15:26   #1
marcinwin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 09 2004

Domyślny Odzyskanie account ...

Witam. Z gory przepraszam, za to ze tworze nowy post, a nie dopisuje sie to innego o podobnym temacie, ale tutaj poruszam nieco inną kwestie. Mianowicie, moj najlepszy kolega z reala został hackniety w wakacje [Sarol De'Cros, 30 lvl, mial premium account]. Haker zmienil pass na account i nie zrobil nic wiecej - nawet sie nie zalogowal do dzisiaj. Teraz moj qmpel chce wrocic do gry, nie zna angielskiego i ogolnie niecec***e go duza zaradnosc wiec poprosil mnie o pomoc. A wiec tak. Numerki konta mam. Odzyskalem rowniez emaila, na ktorym owe konto bylo zalozone. Jednak gdy chcialem na tego meila wyslac nowe haslo, okazuje sie ze to nie ten [albo zmienil go haker, albo po 2 miesiacach nieuzywania wygaslo, czy moze jescze jakies inny diabel ;] ]. REcorvery kaya ten koles nie znal nigdy ... [pacc kupowany posrednio i to są skutki]. I teraz tak. Zrobilismy juz kopie jego danych osobowych, tj legitymacja, zasw.urodzenia i jakies tam *******y jak np identyfikator [jak najwiecej]. Liscik do Cip Soft Team juz wydrukowany i podpisany przez jego rodzica. Teraz pytanie - czy wysylac to wszystko do nich ? Moze sie wstrzymac/ czy sa inne wyjscia z takiej beznadziejnej sytuacji ?? Czy ktos z Was juz korzystal z tej uslugi wysylania listu co C S T ? Pomoglo ? To na tyle, z góry dziękuje Wam za wszystkie odpowiedzi. Bye ;] Jeszcze raz przepraszam za zalozenie nowego posta, zaznaczam tez ze przeszukalem forum pod kątem podobnych spraw.
marcinwin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania