|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
|
![]() ZEMSTA FABOUSA!!
Tak mnie wzięło na feaki że postanowiłem zrobić swój fabuła z gry RPG którą sam stworzyłem: Na początek ogłoszenie szukam 3 osób które chcą brać udział w feaku! Maga! Barbariana oraz uwaga Druida!! PISAĆ W TEMACIE: START!(mój pierwszy feak xD) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Smirtlex - 17-08-2007 o 14:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() minusy:
jest taki temat jak nasze pierwsze fake nie twoje outy stare grafiki plusy chęci? ocena 2.1/10 @down 54tys?chyba ponad 12....... i nie jest platny Ostatnio edytowany przez Acebb - 15-08-2007 o 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Outy zapożyczone od Smoczka Leona xD z jego Aresnału Faków to wiesz... nie wiem czy ten program do spritów jest płatny a 54tys plików nie chce mi sie przeglądać xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() brzydko rób odstępy od obrazków beznadziejne 0/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() -nie twoje outfity
-rób odstępy pomiędzy obrazkami -jakieś to wszystko chaotyczne +starania ocena:2/10 możesz robić dalej zobaczymy co z tego będzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Biały100k
Imię: Sir Kashek
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 1x
Skille: 24
![]() ![]() |
![]() Sheiβen machen!
-nie ma koncówek do trawy! -czarne linie pomiędzy trawą a drogą? wtf? -nie numeruj tekstów! -Angelika? lol?! -old outfits -fobos?! lól?! moja czteroletnia siostra prosi mnie żebym jej czytał jakieś B.i.t.c.h. i tam jest Fobos... lol... 2/10 za chęci.. a teraz spieprzaj do przyklejonego tematu! Uszanowanie, Japanese :> Ostatnio edytowany przez Japanese - 15-08-2007 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Menera
|
![]() Daj nick Xenom! pls
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() -Czarne linie,nie wgląda to ładnie.
-Na 1. obrazku jak zaczynają gadać(przy czarnym obrazku),jest taka anomalia na drodze... -Jak jesteśmy przy takich obrazkach,nie rób ich. Nie numeruj,ani nie umieszczaj w takich obrazkach,ale rób od lewego do prawego teksty. -Rób odstępy pomiędzy obrazkami. -Brak Fabuły.... -"<tu nick chętnego>" tym bardzo zarobiłeś u mnie minusa. -W ogóle to wszystko jest chaotyczne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Brak poloczenia drogi z trawa co to za czarny pasek?? Wiekszosc ocen to minusy ... malo zobaczylem w tym faku plusow ocena 4/10 rob dalej moze dostaniesz olsnienia
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko właśnie mnie olśniło xD Jutro będzie niezła dawka nowych lepszych faków ponieważ robie swoje własne outfity i inne bajer(broń itp itd) Te osoby które chciały brać udział już mają outfity Druid i Barbarian
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Gdzieś w Polsce....
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: A bo ja pamiętam?
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 60/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Wes mnie wstaw do tego fake
Ottwit: Barbarian Glowa: czarna Naramienniki :czarne Obwudki(brak lepszego słowa) czerwone reszta czarna Nick: Draconianin jak ci sie bendzie podobalo to wklej mi addon ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
![]() |
![]() wlasciwie to nie mam pojecia od czego zaczac, a nie chce wyliczac kazdego bledu, ktory znalazlam, bo jest ich za duzo i niestarczyloby miejsca
jak na pierwszy fake to ostatecznie nie jest zle postaraj sie nastepnym razem bardziej i wloz w to wiecej, jakies 70%, serca
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Gdzieś w Polsce....
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: A bo ja pamiętam?
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 60/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Mi sie podoba moja ocena to 8,5/10 bo zawsze moze byc lepiej
![]() odiolem 0,5 punkta bo mnie nie wkleiles do fake ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
|
![]() dla mnie dobrze,ale ten tytuł fee.moje kuzynka ogląda jakieś witch czy bitch i tam jest jakis fobos.lol
ogólnie nie mam zastrzeżeń,tylko tutuł,8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Draconian nie mogę włączyć 3 osób jednocześnie do faku... Zaraz będziesz i ty bo nie poradzą sobie we 4 xD Kozirlexa uśmierciłem i jest wolne miejsce potem zginie jeszcze ktoś z głównych bohaterów.....
Btw. Tytuł to będzie teraz Zemsta Fabousa |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pokeciła mi się fabułą srry all ale nie będę już robił dalej tego faku tylko mam już fabułe do nowego fabuła by Qst. Za 2 dni będzie prolog i Part I
|
![]() |
![]() |