|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Czy nie zauważyliście , że ostatnio na forum ajbardziej na forum " inne " modki pracują bardzo ciężko i od dawien dwana nie usuwali tak dużo tematów .
Jak narazie $scorcerer usunął najwięcej , może masz zły dziń czy coś? Bo to troche dziwne jest. Może noobki robią zmasowany atak na forum tibia.pl? wypowiadajcie się . |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Oni nie atakuja, ale sa to nowi i chca sie czegos dowiedziec
![]()
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Poprostu od niedawna widzicie tematy7 "usuniete", tak tylko mod widział ... zawsze robiliśmy dużo, i teraz MatKus tak zaczarował forum, że widać co robimy. Tzn ja ciągle usuwam fizycznie, ze ślad po temacie zostaje tylko w logu ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() Ano, walczyłem, walczyłem i w końcu wywalczyłem, żebyście mogli widzieć cóż to za powalone tematy są przez nas usuwane. Ja zawsze wywalam softem (chce żeby użyszkodnicy mnie nienawidzili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() Evul modki
![]() Kasuja kiedy trzeba a skoro teraz to widać to może i lepiej bo wszyscy widzą, że oni jednak coś robią ![]() P.S. nie wie ktoś co trzeba zrobić żeby klawiatura się nie przestawiała? tzn jak wcisne "z" to pokazuje się "y"... czasami to bywa irytujące bo pisze, pisze i zoriętuję się dopiero jak mam spory fragment napisane i wtedy do poprawki a ja nienawidzę poprawiać :/ <$corEdit> Zmień sobie język na Polski (programisty) i wyłącz wszystkie skróty klawiszowe ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez $corcerer - 16-10-2004 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |