|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
|
Czy nie zauważyliście , że ostatnio na forum ajbardziej na forum " inne " modki pracują bardzo ciężko i od dawien dwana nie usuwali tak dużo tematów .
Jak narazie $scorcerer usunął najwięcej , może masz zły dziń czy coś? Bo to troche dziwne jest. Może noobki robią zmasowany atak na forum tibia.pl? wypowiadajcie się . |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Fallen Angel
|
Oni nie atakuja, ale sa to nowi i chca sie czegos dowiedziec
Faktycznie, ladne chamstwo odchodzi.
|
|
|
#3 |
|
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
Poprostu od niedawna widzicie tematy7 "usuniete", tak tylko mod widział ... zawsze robiliśmy dużo, i teraz MatKus tak zaczarował forum, że widać co robimy. Tzn ja ciągle usuwam fizycznie, ze ślad po temacie zostaje tylko w logu ;-)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nieobecny.
|
Ano, walczyłem, walczyłem i w końcu wywalczyłem, żebyście mogli widzieć cóż to za powalone tematy są przez nas usuwane. Ja zawsze wywalam softem (chce żeby użyszkodnicy mnie nienawidzili
). |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nikt ważny
|
Evul modki
Kasuja kiedy trzeba a skoro teraz to widać to może i lepiej bo wszyscy widzą, że oni jednak coś robią P.S. nie wie ktoś co trzeba zrobić żeby klawiatura się nie przestawiała? tzn jak wcisne "z" to pokazuje się "y"... czasami to bywa irytujące bo pisze, pisze i zoriętuję się dopiero jak mam spory fragment napisane i wtedy do poprawki a ja nienawidzę poprawiać :/ <$corEdit> Zmień sobie język na Polski (programisty) i wyłącz wszystkie skróty klawiszowe ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez $corcerer - 16-10-2004 o 19:26. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj: