|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gwalexione
Profesja: Knight
Gildia: Szukam !! :D
Świat: Harmonia
Poziom: 12
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 2
|
![]() Witam
![]() Od nie dawna "bawię" się w tworzenie "fejków", więc jeśli są jakieś błędy mówcie(mi to pomoże być lepszym ![]() Więc zaczynajmy: PROLOG: 1.: ![]() 2.: ![]() 3.: ![]() 4.: ![]() 5.: ![]() 6.: ![]() 7.: ![]() 8.: ![]() 9.: ![]() To tyle ![]() Jak będą pozytywne komentarze to zrobię pierwszą część ![]() A bym zapomniał: Rekrutacja: Potrzebuję: Maga (jak dajecie outift to dajcie też outift na koniu), Druida, Rycerza. Zgłoszenia w tym temacie (nick, outfit) Pozdrawiam, Gwalexion |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No to oceniamy
![]() minusy -efekty -smok powiększony w paincie -imię króla. Vincent, jako król był w innym fake -w opowieści był super-hero -ciężko się czyta tą opowieśc plusy -fabuła może byc -ładnie wygląda -i coś jeszcze(chyba) ogółem 5/10
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() - pixeloza
- pusto - ,,Kiedy smok go zjadł, stałby się zły(...)" to jak w końcu? zjadł go czy rozważał nad zjedzeniem? - super-hero - żadnych twoich outfitów - punkt ściana-wejście w zamku jest źle wklejony... - jeszcze raz pusto ... tym razem w zamku(czy co to ;p) ogółem niestety 3/10, bo brak tu jakichś zniewalających efektów =| to słońce(prawdopodonie w gimpie ;>) takie...emmm pospolite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
To nie jest zamek, tylko komnata w zamku ![]() ![]() Nawet jak dacie 1/10 to widać, że wam się coś podobało, bo jest chociaż 1 ![]() Wszystkie outfity nie moje, bo ja nie umiem robić ;d... Dzięki za wszystkie komentarze, nawet te negatywne, tylko jak piszecie, to wszystkie błędy, żebym wiedział czego nie robić w następnym razem/następnej części ![]() Część I już nie długo ![]() Pozdrawiam, Gwalexion |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Nie zauważyłem jeszcze :/
Cytuj:
![]() Trudno się czyta. Jak masz gimpa to nie tak trudno swoje outfity zrobić. Noxitu Sprite Editor, Paint i Gimp stykną. Hmmm... @down A ja ci powiem, że to była bajka dla dzieci, ;]
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 16-08-2007 o 09:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() @up
Super herosem jest ten smok...pojawił się i w mgnieniu oka rozpierniczył demona ratując świat...jeszcze heroicznie dla ludzkości wysadza się w powietrze ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
jakoś chyba fake nie jest o tym smoku,tylko o vincencie.Kiedyś może był super hero.To tylko prolog @topic -nie twoje outfity -smok w paincie -był już fake o królu Vinciencie +fabuła +efekty mi się jakoś podobają 6/10 @rekrut moge byc rycerzem outfit: ![]() Ostatnio edytowany przez Nevti - 16-08-2007 o 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() To ze nie jego outy to nie minus.
Historie to ksiazkowe sa ta zazwyczaj super hero a fake niejest o tym. -Smok -za duzo blyskow -krzywe sciany -trudno sie czyta Ale ogulnie jest ok 4/10
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Wodzisław Śl.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @fake
-Za dużo efektów -Super hero smok +Fajne koniec 6/10 Na zachęte @rekrut ![]() Shot at 2007-08-16 Nick nuvemem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
|
![]() Rekrutacja
Zdjęcie: ![]() Niech będzie druidem Nick: Grossu
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
![]() |
![]() fake jest taki sobie, na razie to tylko prolog, wiec nie ma czego szczegolnie oceniac
dam ci tylko dwie rady: 1. mniej efektow specjalnych 2. jesli kiedykolwiek bedzie efekt na caly obrazek, a chcesz wykorzystac narracje, to postaraj sie, zeby tekst byl nad, a nie pod efektem rob dalej, bo masz potencjal ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Sorki, że tak długo nie dawałem "fejka", ale nie miałem dostępu do kompa
![]() Więc kiedy tylko usiadłem zacząłem robić, trochę mało ale zawsze coś ![]() 1.: ![]() 2.: ![]() 3.: ![]() 4.: ![]() 5.: ![]() Wiem, że mało bo jak już mówiłem chciałem zrobić I część, a nie miałem dostępu do kompa. II część będzie szybciej, a tym czasem: Comments plz ![]() Pozdrawiam, Gwalexion |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hehe calkiem niezle uzywasz efektow. Ale nie odpowiadal mi ten smok (za durzy), no i na niektorych kadrach jest strasznie pusto. I jeszcze cos! W pierwszej czesci na ostatnim obrazku outfit straznnika (nie ten z fire swordem tylko ten w oucie summonera) chyba nie jest twoj. To jest moj out ktorego czasem biore do rekrutacji. Na nastepny raz go nie urzywaj!
Ocena: 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Twój? Ja go wziąłem z "Arsenału Fakowego" by Smoczek Leon (z tibii.org.pl). Jak on go tam dodał to srry, nie wiedziałem bo tylko z stamtąd biorę stroje (chodzi mi o arsenał). Ale go tylko raz użyłem ![]() II część za niedługo ! Pozdrawiam, Gwalexion |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ahhh ci z tibia.org.pl, podbieraja nam outy
![]() No ale co zrobic. Rob dalej. Zrobisz jeszcze rekrutacje? ![]() @down Tak zrozumialem ze to nie twoja wina. Nie musisz przepraszac 40 razy. ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 21-08-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Jak to na serio twój out to srry, już nie będę używał. A co do rekrutacji NA RAZIE nie potrzebuję ![]() Pozdrawiam, Gwalexion |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Imię: Daniel of Gordor
Profesja: Elder Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 35
|
![]() Fake zapowiada się nieźle (8/10). Czekam na więcej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Po ciężkiej pracy zrobiłem kolejną część Waszego ulubionego "fejka" (
![]() No to, jedziemy (!): 1.: ![]() 2.: ![]() 3.: ![]() 4.: ![]() 5.: ![]() 6.: ![]() 7.: ![]() 8.: ![]() 9.: ![]() 10: ![]() 11.: ![]() 12.: ![]() 13.: ![]() 14.: ![]() 15.: ![]() To tyle ![]() Wiem, obrazki nie najlepsze, ale jak na mnie (początkujący ![]() ![]() Biorę się za next part, a tym czasem: Comments plz ![]() Pozdrawiam, Gwalexione |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Imię: Daniel of Gordor
Profesja: Elder Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 35
|
![]() Trochę krótka część, ale jest ok. Spodziewałem się całkiem innego stylu fake, jednak się niezawiodłem. Kontynuuj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin
|
![]() O ta część jest Super fajnie wyszedł Ci efekt puzzli
![]() EDIT: Co za sukinsyny wszystko co jest w tym arsenalu tego nooba jest z od nas! Jak ktoś chce dam do niego linka. W jego outach są nawet moje idiota. Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 23-08-2007 o 17:25. |
![]() |
![]() |