|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() mam kilka pytań:
za ile da sie sprzedac doll?(gram na aldorze) ![]() gdzie mozna kupic lub skad wypada blue rose? gdzie mozna kupic Coconuty (kokosy) do czego sluży witch broom?(jesli do latania to jak sie lata?) ![]() co sie stanie jak sie do krolowej w carlinie powie ass jeden koles powiedzial ze sie dostaje 1 plate coin(czy to prawda?) ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
to z krolowa sie nie opyla bo jak powiedz do straznika w venore fuck youto dostajesz chyba 60 obrazen od ognia ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
2)Z niczego nie wypada, i sie nie da kupic. Respawnuje sie w miejscu, gdzie jest pelno kwiatow (podpowiem, ze w miescie). Reszty nie powiem, bo a)quest spoilling to by byl b)zepsulbym niespodzianke ![]() 3)Kokosy wypadaja z demona, mozna je kupic od graczy 4)Sluzy do lezenia w dp / domq. Nie da sie nia latac 5)Nie wiem co, jesli powie sie "ass".Natomiast jesli powiesz "fuck you" - zostanie ci 1hp.Prawdopodobnie z ass bedzie tak samo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() super fajnie sie bedzie nabierac n00bow na to ze dostaje sie kase za to
zostanie 1 hp i lmm'em ![]() ![]() za odpowiedzi. ide nabrac n00ba Buhahahaha(nie gnebic mnie za to ze zabijam n00by kiedys mialem missa i n00by sie na mnie rzucily tibia to nie gra dla n00bow) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmm... a co robi spocony cyklop w ab?
Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 16-10-2004 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Jak chcesz dodac taki krotki textdo EDYTUJ POSTY!!!! a ten cyklop moze Ci zrobic fire sworda ale nie powiem jak...bo mozna to potraktowac jako quest...
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 16-10-2004 o 19:14. |
|
![]() |
![]() |