|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Co to za fake, w pierwszym zamieniles eq a w drugim zamazales nick postaci w paincie i wlozyles g armora, chyba ze to twoj... LOL, bezsensowne faki, zeby jeszcze o cos w nich chodzilo, szczegolnie w drugim ss.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
-Zmieniłem skile i lvl -Dorobiłem eq -Dorobiłem skula -Dorobiłem 2 bp i wkliełem do niego uhy
"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 17-10-2004 o 08:56. Powód: bo mu jeszcze nie dokopałem:) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() I co w tym ciekawego? -.-
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma nic ciekawego w tych fake'ach. Plecaki Uhów to i bez przerabiania mozesz mieć a ten eq z pierwszego robiło juz bardzo duzo ludzi.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Siemiatycze
![]() |
![]() yyy nic szczegolnego...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Hmm no to coś ci powiem: Postać z drugiego faka jest na valori i ma 11 lvl teraz... Łyso?? I powiem co zrobiłem:
-Zmieniłem skile i lvl -Dorobiłem eq -Dorobiłem skula -Dorobiłem 2 bp i wkliełem do niego uhy HAHAHA kox z ciebie LOL |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() 1 ss to moim zdaniem fake nie jest bo jest 1 osoba w tibi co ma te rzeczy ;]
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() zupełnie bez sensu
Ja na twoim miejscu pomyślałbym, o co wogóle biega w tych SS i skasowałbym je. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Zobaczcie z kim on gadał na gg :>
Jestem sławny :> Tylko nie kumam o co chodzi w tych fakach :/
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() czajacy sie gs to jest cos zobaczyc gs na malym lvl i nie zginoc to masz szczescie
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#13 |
Guest