|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema. Szukam miejsca gdzie mógłbym skilować na slimach nie narażając się na "slimo bójcze" działania n00bów którzy nie reagują na "No kill plz I want to skills plx"
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Krk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Sword Dancers
Świat: Guardia
Poziom: 121
Skille: 90/84
Poziom mag.: 8
|
![]() napisze ci na pw heheh
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ja skiluje w kazo i naprawde rzadko zdarza sie zeby ktos mi zabil slime..., ale sa sposoby, ja skiluje w kopalni w "w miescie", na pierwszym slimie ktorego ropam na poziom soldow stajac przy dziurze tak zeby mnie tlyko 2 bily, jak podchodzi jakis slimo-bójca (prawdopodobnie <15 lvl) to rzucam mu za plecy 2 garnki dla utrudnienia w ucieczce i schodze w dol zeby go slime utłukły ... tak, wiem jestem okrutny <(^.^<)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |