|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Kontynuować Fejka? | |||
Jasne!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 38.46% |
Tak |
15 | 38.46% |
Nie |
7 | 17.95% |
Skończ z tym!! |
12 | 30.77% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 39. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2007
|
![]() ...:: REKRUTACJA ::... Przyjmę każdą osobę spełniającą te warunki: Cytuj:
Nick: Sir Bogdan(oczywiście najlepiej dawać nicki pasujące do atmosfery, profesjonalny nick taki jak np. Sezu.) Profesja: Barbarzyńca(mamy do wyboru róźne profesje lecz musi do nich pasować outfit) Dobro/Zło: Dobro (oczywiście każdy z was może sobie wybrać zło.) Outfit: [IMG]twój obrazek[/IMG] ...:: PROLOG ::... Nie jest on za długi ale to tylko prolog... 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() To tyle Comments plx! P.S: Chciałbym jeszcze powiedzieć że jest to mój 1st fake ale to i tak nieważne... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() 10/10. A skoro to jest twój 1st fake to masz talent chłopie
![]() Rkrutacja: Nick: Vexakus Profesja: Rycerz (o ile taka jest ![]() Nacja: Dobro Out: Dam ci na PRIV z Ultimate Soldier ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 22-08-2007 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Otsme?
Baj chłopcze? a poza tym od kiedy cyklopi mają parę oczu?! 0/10 Mówimy Tobie Ci JU Edit Jeśli się mylę to mnie oświećcie bo już nie te lata Ok zrobie experymet w otsme zorbie takie samo otoczenie jeśli się pokryje to co oznacza? Albo mega perfekcja albo oszustwo. To nie robie experymentu przesądzone xD. Ale się na edytuje dzisaj xD
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 22-08-2007 o 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Ee? Turok, bądź przekonany że niejest to żadne z tych otsme czy jak to ma.
Czysta sklejka, ściany oczywiście znalazłem. Wyszło mi to bardzo proste, ale robiłem to 2 dni to chyba dlatego :/ Następne party pewnie niebędzie tak prosto posklejane ale bede probował, wogule niema ots me można poznać po paru krzywych rzeczach. P.S: Jak chcesz, ale 13 ss we 2 dni? w ten czas zrobiłbym 1 party. Przekonasz się po 1 party czy to otsme, jest tu parę błędów, truskawki(nielicząc). Drzwi mają inną ścianę w domku ![]() Co tam jeszcze? nieda się w słowach musiałbym pokazać. Ostatnio edytowany przez Gottar - 22-08-2007 o 22:45. Powód: xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Co do tych drzwi... lajt, ja też nie mogłem znaleźć drzwi pasujących do tej ściany...
Truskawki! OmG! OmG! Postacie wkleiłeś to to też mogłeś. Co ty tak na ten pierwszy part wskazujesz? To nie wyjaśni czy to jest robione w OTSme. Ja sądzę, że jest. Proszę powiedz dokładnie jak robiłeś te lokacje... dokładnie. Heh :/ Najgorsze, że jak oglądałem to do głowy mi nie przyszło, że otsme dopiero jak przeczytałem post Turoka to się skapnąłem. Już dawno tego nie widziałem. Da się tak zrobić, ale powiedz jak ty to zrobiłeś. @2x down... Gratz... a myślisz po co się pytałem jak to zrobił, geniuszu? Zresztą widać, że kręci bo dopiero jak ty powiedziałeś jak to można zrobić to on powiedział, że tak zrobił.... BrB
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 23-08-2007 o 09:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Yhy, a teraz cwaniak bedzie sie wykrecal ze pracowal nad paroma obrazkami 2 dni -.- I dlatego takie dokladne.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Wystarczy zrobić siatke i masz prościutko o boże co za ludzie >.< xD
Behemot to cyclop stół wypełniony truskawkami LOL Widzę, że potwory mówią ludzką mową ok ps a może to rzeczywiście jest ots ;] jak nie ots to 7/10 jak ots wypier*** |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Heh widać, że Map editor...a pamięta ktoś jeszcze(4 razy założony bodajże) temat z poszukiwaniami sprite wandów? ... Żal mi nie fake'a tylko autora ;<
@edit Podwójny, żal, bo jak się okazuje widać(z oczywistych powodów :|), że Gottar to Gotti z 2 kontem :O I żal mi jeszcze tego: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez iGeneration - 22-08-2007 o 23:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Proszę, niepiszccie że to OTSME, bo to niejest żaden ots, bardzo prosto zrobić wszystko elegancko, wystarczy zrobić kratki, jak w zeszycie.
Potem tylko sobie wklejasz powoli. Pewnie dużo zdolnych osób przez was już nierobi fake... no nic, zrobię następny party zobaczymy jak to będzie. P.S: Gotti to mój starszy brat -,- a dałem sobie Gottar bo niemogłem wymyślić nicku/// Ostatnio edytowany przez Gottar - 23-08-2007 o 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2007
|
![]() calkiem fajny fake.
7/10 -ten behemot co sie nazywa cyklop. -stol truskawek ![]() Rekrutacja ![]() Name; Ogi Profesja; Barbażyńca Wiara; zło oufit; ![]() Ostatnio edytowany przez Ogi'Barbarian - 23-08-2007 o 02:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No niezle. Niewiem co powiedziec. Oczywiscie to prologi i narazie durzo nie wiadomo.
Niech bedzie ta rekrutacja. Nick: Exoriss Profesja: Warrior (wojownik) Strona: Dobro Out: ![]() Out jest moj wszelki prawa zastrzezone ![]() Oczywiscie outa moze brac Gottar w swoim fake'u. Czekam na next part. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli można jeszcze dodać mnie do fake'a to:
Nick: Crystal Profesja: Czarodziejka Strona: Dobro Dodatkowy opis: Pochodzi ze szlacheckiego rodu, lecz jej rodzina umarła... Zostali jej tylko przyjaciele... Outfit: ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
|
![]() Fake ladnie wyglada narazie nie komentuje rob dalej a zobacyzmy co z tego wyjdzie
Jeśli można to chce wejsc do fake Nick: Darkrot Profesja: Łucznik Zło Out: ![]() Ostatnio edytowany przez Darkrot - 23-08-2007 o 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() W takim razie rob specjalnie krzywo, wtedy nikt nie bedzie sie czepial.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Jak nie OTS jak OTS!!
I mi tu nie zmyślaj! 0/10 do tego zamiast cyklopa dałeś behomotha noobie Co do Turoka, Cloya to nie OTS Map Edytor tylko porobione screeny z OTS "Your OTS" Kiedyś grałem na tym OTS to wiem ale to już przeszłość. Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 23-08-2007 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Po takim czymś zrobiłbym se nowe konto
![]() Jak nie otsme to dam ci 10/10 ale jak zrobiłeś to w OTSME to 0/10 ![]() bb |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
Zal mi Ciebie koleś -.-" huauh wymiatasz ! Ostatnio edytowany przez Szybki'lols - 23-08-2007 o 17:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() @up:
Sklejka? ots me to nie sklejka debilu.... DRZWI PO LEWEJ... |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @BijMleko
Banana chcesz? @up :/ po co się wyżywasz? Nie jest pewne, że to OTSme. Można tak zrobić w paintcie... @autor Nie ma postaci dobrych i złych :/ stron konfliktu też nie ma. Wszystko proste po prostu brzydko wygląda. Oczywiście nie chodzi o budynki, ale drzewa itp.. @Crystal Agrh. Zrób w końcu, żeby ona siedziała na tym gryfie... Cytuj:
Cytuj:
@down Przeczytaj regulamin.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 24-08-2007 o 15:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin