|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() A gdzie na Foldzie jest ten mino archer? Bo często się tam wybieram i niechciałbym go spotkać
![]() ![]()
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Samego mino z innymi minosami można spotkać tuż przed PoH (niedaleko pustyni), tzn są tam 2-3 archery, parę mino magów i kilka zwykłych minosków. Poza tym na samym PoH, tam, gdzie jest fajny respawn cyklopów, jest tam 1 czy 2 archery, jakiś guard, jakiś zwykły no i cyklopy, no i one psują wrażenie rodzinnego spotkania
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() W mieście minosów. Znajdziesz tam naprawde dużo różnych minosów. Spójż na mape respawnu. Tam gdzie są minosą są zwykle i archery.
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
![]() |
![]() Mino archery mozna znaleść koło kopalin jest tam ukryte wejscie za drzewem i tam sa wszytskie rodzaju minosy ispotkamy tez mino archerow tam
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
![]() |
![]() Sam mino archer stoi na pierwszej wieży w miejscu do którego wchodzi się przez dziurę niedaleko ab. Uwaga na zerki bo ropują je ostatnio na 2-gie piętro.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() eeee jak sa kopalnie dwarfow to tam calkiem na poludnie jest mino archerow i minosow
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Najwiekszy respawn minosów i mino archerów dotychczas jaki spotkałem jest za kopalniami na południe,trzeba mnie łopate i linę,
Głowie się po co ci archery Myśle że dla bełtów,więc doradzam dwarf soldiery,a jeśłi dla ekspa to jest wiele innych możliwości zdobycia go w dużo łatwiejszy sposób |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Mino archer na Foldzie (moze zrobie pozniej mapke):
1) Oczywiscie wchodzimy do podziemi Foldy. 2) Kierujemy sie w gore, potem w prawo, bedzie troche Rotow, znow w gore mamy zejscie nizej. Schodzimy. 3) Teraz sa dwie drogi. Jedna dluzsza bez slimow, drufa krotsza, ale ze slimami. Polecam te pierwsza. 4) Idziemy w prawo, bedzie dosc daleko (Frost Trolle i Roty), i przy pierwszym rozgalezieniu skrecalmy w dol. 5) Kierujemy sie w dol (Frost Trolle i Roty), potem bedzie zakret w prawo, tuz za nim rozgalezienie w dol, tam tez skrecamy. 6) Idziemy droga w dol i lekko w lewo, mamy skrzyzowanie, idziemy prosto (Roty), zakrecik w lewo, tuz za zakretem rozgalezienie w dol, tam tez skrecamy. 7) Idziemy troszke w dol, nastepnie skrecamy w lewo, tam mamy pomieszczenie z minosami i mino archerem, przejscie jest dosc cienkie i mozna zastawic skrzyniami, wiec latwo wybija sie je. I to tyle. Mam nadzieje ze traficie.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() powierzchnia
-1 -2
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem dlaczego wy Robicie ze wszystkiego takie strasznie problemy, niedlugo bedziecie gadac ze na raty potrzeba conajmniej 2 blokerow, ktorych trzeba nonstop leczyc <minimalnie 4 helerow> i walic sd'kami etc... ja pokonalem mino archera na 13 lv z kusza.... lol
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|