|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy kontynuować ten temat ? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 77.78% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 22.22% |
Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() O co chodzi ?
W tym temacie proszę pisać swoje pytania dotyczące blokania potworów . Czyli : Czy dam rade blokac demona na skilllach XX/XX I XX lvl f? ![]() Jak blokac jakiegoś potwora itd. Wiem że było pare takich tematów gdzie szly osobne pytania ( Look for up ) typu ale trzeba wreszczie zgarnąć to w jedno . Jeśli był już taki temat prosze o skasowanie tego . 1 2 3 START Co wiemy o dragonie w dziedzinie blokowania ? Trzeba bo blokac na ukos aby nie zostać zaatakowanym przez Ogniastą odmniane energe beam Najlepiej w czasie blokowania nosić ze sobą Dragon Necklace który zmniejsza obrażenia od ognia o 10%. Ma 200 ładunków Najlepiej blokać go od skilli XX/XX i lvl XX ( tu poprosze o podpowiedz ) Wszelkie podpowiedzi oraz uwagi dotyczące tego działu proszę wysyłać przez prywatną waidomość W komentarzach proszę o pisanie swoich pytań oraz różnych opisów stylu blokowania poszczególnych potworów . Jeśli jakiś opis mi się spodoba za zgodą autora wkleje go do tego postu . |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
|
![]() Witam. Moje pytanie odnosi sie Dwarf Geomancera , konkretnie prosil bym aby jakis doswiadczony paladyn powiedzial od jakiego lvla i od jakich skili moge na nim sam trenic.
Jezeli gdzies to bylo napisane to przepraszam. Down Wydaje mi sie ze autorowi tematu niechodzilo o takie blokowanie ze idzie 10-15 ms i z sdy ubiaja np. gsa podczas gdy blokuje go 10 knight ![]() @PijmlekoBedzieszWielki Dobre eq stone skin albo might ring no i uhy -.- . Ostatnio edytowany przez Blaf - 24-08-2007 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łęczna
Stan: Początkujący
Imię: Dreth Miath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Green Brothers
Świat: Grimera
Poziom: 10+
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Niewiem czy taki temat ma sens, bo na PRAWIE kazdym lvu mozesz zblokowac PRAWIE każdego potworka, wszysko zależy od Twoich szoterów =p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() Racja wszystko zalezy od shooterow , ale w czasie zakładania tego tematu miałem na myśli porady dotyczące blokowania i np. Na jakich skillach polecacie knightowi blokanie jakiegoś stwora ( Żeby szybko nie padł . ) ( bez używania masy uhów i ihów )
Blaf aktualnie mam do poniedziałku żaden dostęp do tibii więc ci nieodpowiem na pytanie . Powtatrzam pytanie : Witam. Moje pytanie odnosi sie Dwarf Geomancera , konkretnie prosil bym aby jakis doswiadczony paladyn powiedzial od jakiego lvla i od jakich skili moge na nim sam trenic. Czekam z Blafem na odpoiwiedzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Demona możesz nawet na 6lvl blokać
![]() 2@up ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
skile? niskie wystarcza. geo ma slabego defa, ale bardzo szybko sie leczy summon? sorc/druid musi zrobic monka. inaczej sie nie da...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łęczna
Stan: Początkujący
Imię: Dreth Miath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Green Brothers
Świat: Grimera
Poziom: 10+
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Cytuj:
Kumpel gs'a na 9 lev sorkiem.. @Down Jeżeli ma sie energy ringa to przy szcześciu da sie radę Ostatnio edytowany przez Liper - 26-08-2007 o 21:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Świebodzin
Profesja: Knight
Świat: Danubia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() a gs kumpla tez na 9... potem na 10, 11 itd?
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Częstochowa
|
![]() Cytuj:
Zapewne będzie to mój ostatni post na forum bo dostane bana za wulgaryzmy ale musze.... Więc: W*****asz mnie chuju na kazdym swoim koncie. Jestes noobem nie umiesz w to grac i sie nie podniecaj -.- Moge ci nawet 6 sorkiem bloknac gsa wystaczy ze wezme odpowiednia ilosc SSA. WIESZ CHOCIAZ CO TO SSA??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Inferna
Poziom: 56
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
|
![]() @Blaf
Ja paladynem z eq: crown helmet, blue robe, plate legs, fur boots, vampire shield, platinum amulet i skilami 79/67 skilowalem na geo, ale: -nie da rady skilowac spearami po update z moim skilem (mysle ze max do 75, geo ogolnie szybko sie leczy, ale czasem, przed chwile nie, a to juz wystarczy zeby padl jak sie bedzie afk ![]() -tracilem okolo 100hp/ 2min, oczywiscie many nie da rady wykorzystac |
![]() |
![]() |