|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Daniel of Gordor
Profesja: Elder Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 35
|
![]() Cześć wszystkim. Zakładam ten temat z wiarą że mi pomożecie
![]() Ostatnio edytowany przez Gordor - 25-08-2007 o 10:16. Powód: Zapomniałem dopisać ostatniego zdania |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Skoro wiesz ze taki temat byl powinienes uzyc opcji "szukaj". Masz tutaj link do tematu gdzie napewno znajdziesz odpowiedz.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187&page=83 Jesli masz dobrego neta i nie masz lagow i kickow to mysle ze tak 25-30 lvl skile 70-75 z Royla spearami (mozliwosc noszenia tarczy) powinien starczyc na powierzchnie d lair. Napisz jeszcze jaki swiat. Ostatnio edytowany przez Blaf - 25-08-2007 o 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Imię: Dabdri
Profesja: Paladin
Gildia: Psychodelic Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 70/40
Poziom mag.: 11
|
![]() No to tak, ja jestem paladynem na 30lvl, nick [CHAR]Dabdri[/CHAR] zobacz sobie od czego padłem, tak od Dragona, złapał mnie lag i nie było ratunku, wiec odradzam, dla lotu to tylko na DLair, bo gdzie indziej masz dobry resp Dragonów dla FACC, tam odpowiedni lvl to 45-50, wtedy masz pewnosc, że gdy złapie cie jakiś mały lag to nie zginiesz ponieważ paladyn ma odpowiednio dużo życia. Ty żeby nie było waste musiałbyś chodzic WYŁĄCZNIE na powierzchni, ponieważ nie chciałbyś spotkac Dragon Lorda
![]() PS:Aha i skille około 65-70 mile widziane ![]() Pzdr. @UP: I niech chłopak szuka w tych 84 stronach coś o Dragonie ![]() Edit: Ja nie padłem na Orcu Warriorze, tylko Haker się bawił moim kontem ;/ Ostatnio edytowany przez Lipperek - 25-08-2007 o 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Daniel of Gordor
Profesja: Elder Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 35
|
![]() Jaki świat? Menera (non-pvp)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() Draga można solować bez problemu na 20 lv skille 55 palkiem, widziałem jak mój kolega huncił tak draga w kanionie, gwiazdki + tarcza i biega wokół drzewek, obrywa tylko z fb,
expienie level ~35 z bohami skille ~70 zawsze dużo na + jak coś spadnie, bo palek obrywa głównie z fb a obrażenia z tego są niewielkie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Aff, nie wiem jak wy, biłem dragi od 21lvl, mam 25lvl, i nigdy nie byłem na waste
![]()