|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() W ostatnim czasie na forum Tibia.pl wystepuje niepokojąca tendencja radykalnego obniżenia jakosci postów pisanych przez użytkowników. Forum jest regularnie zaspamowane idiotycznymi (delikatnie powiedziane) tematymi których na dodatek było już 100 w przeszłości , hamstwo niektórych użytkowników zniecheca do dalszego czytanie postu , a niektóre wypowiedzi są napisane stylem pijanego idioty. Pamietam czasy świetnosci Tibia.pl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A ty kurna stwierdzasz ze tibia nie ma dzwieku... wiemy ze jakosc spada ale dajac taki temat nie podnosisz jakosci... po prostu...ciezko to przyznac ale tibia.pl ruszy z impetem po kolejnym upgrejdzie. bo w wiekszosci powtarza sie ciagle to samo bop niczego nowego nie odkrywamy
![]() (edit) Jakosc forum jednak poprawia widok szin-czena ![]() ![]() ![]()
Z pamietnika GM-a: Q:"Why was my IQ Number bannished????" http://tibianews.net/section.asp?Ids=6&Id=67 Samera-->Knajt-->19lvl ![]() Ostatnio edytowany przez Zaknafenian Do'Urden - 17-10-2004 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() Czy piekne czasy starego Tibia.pl odeszły bezpowrotnie?
To tu kiedyś były jakieś piękne czasy starego tibia.pl ??? Jakoś nie pamiętam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() taka prawda... iestety sa ludzie co popelniaja bledy ortograficzne naprzyklad sa dyslektykami a tu jzu wyzywaja...dzisiaj chodzilem po jakims poscie i zauwazylem ze jakis gostek wyzywal drugigo o to ze jego algielski jest slaby...krzyczal cos ze jest idiota do slownika nie umie zajrzec i takie tak zamiast na forum jednoczyc polakow wszystcy sie nawzajem przezywaja !!1 NAPRAWDE ZJEDNOCZMY SIE NIE PRZEZYWAJMY A WTEDY NAPEWNO ZADEN BR NAM NIE PODSKOCZY !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Patrząc na tibie.pl od początku działalności (niezła burza się rozpetała na tibia.gery.pl). Uważam, że tibia.pl nie ma tendencji spadkowych (np. na samym początku modki podawały odpowiedzi do questów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 17-10-2004 o 17:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Społeczeństwo polskie pełne jest takich "dyslektyków" ![]() up Magus gdyby wszyscy pisali tak jak ty ten temat w ogóle by nie powstał |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Venzak, napisałem o dysleksji w jednym z tematów więc nie będętego przepisywał, jeśli chcesz to możesz sprawdzić link
http://www.tibia.pl/forum/showthread...2&page=1&pp=10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() A Z RESZTA NIE O TO CHODZI....SA DYSLEKTYCY I TYLE A PRZRZNAM ZE CZUJE WSTRET DO LUDZI CO UDAJA ZE MAJA DYSLEKCJE,...ALE NIE O TO CHODZI...nie obrazajcie sie i tyle (i nie udawajcie (niektorzy) dyslektykow)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() nie rozumiem autora ... to forum nigdy nie miało klimatu, zawsze było forum dla newbie i noobów (+kilku doświadczonych modków i userów)...
Różnica jest taka, iż teraz namnożyło się tych noobów bardziej niż moderatów do kasowania ich bezsensownych topiców. a co do dysleksji ... potrafię zrozumieć ułomność człowieka, ale na prawdę nic nie szkodzi, żeby najpierw wcisnąć przycisk "podgląd", przeczytać 3krotnie, znaleźć i poprawić błędy i dopiero wcisnąć "dodaj". Przecież teraz kiedy nie ma licznika postów nie jest ważne kto pierwszy napisze ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nikt ważny
|
![]() zaśmiecanie forum? ten temat nie jest wyjątkiem. Jakieś pięćdziesiąt innych tematów jest dokładnie o tym samym i zakładanie kolejnych nic tu nie da. Trzeba zwracać uwagę autorom nispokoziomowych postów. Wtedy być może i coś osiągniemy ale ten temat nic nie zmieni bo ludzie, o których toczy się rozmowa nie zwrócą na ten temat nalerzytej uwagi
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() @Igomas of Heavy Magic inc. 1. Tez mam zaswiadczenie na dys.. cos tam, ale to nie usprawiedliwia od pisania tak ze ciezko sie polapac co piszesz. 2. WEZCIE CZASEM PRZECZYTAJCIE TO CO PISZECIE, wiekzsocs akich endow nawet chroniczny dysortografik, dyslektyk i co tylko jeszcze zaowazy jesli przeczyta swoj post po napisaniu go. Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() @Gremlin
Ale przynajmniej na Ircu "normalni" ludzie siedzą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() Czekajcie od czego to się zaczeło chyba od tematu czy wy wiecie co to noob lol a potem jak lawina w cholere takich tematów każdy kseruje od poprzednika i czasem nawet nic nie dodaje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() były kiedyś czasy kiedy byl porządek, ale wtedy nie bylo tylu użytkowików...
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() No wiem troszke ostatnio pofolgowałem sobie ale nie wiem jak kiedys było bo niedawno się zarejstrowałem. Ale bez przesady na hastwo odpowiadamy hamstwem.
PS: Kaldrick nie mów nic ![]()
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Odnosze wrażenie że właśnie tworzy się nowy temat-rzeka ... JAKI TO MA SENS ?
Co do dyslekcji : Zdrowie - ile cię trzeba cenić, Ten tylko się dowie, Co cię strocił ! A ja jestem dyslektykiem i wiem jak to jest - jakbym miał ze słownikiem siedzieć i pisać post'y to napisanie TYLKO tego zajełoby 10 min. a ja tyle czasu NIE MAM - powiecie " to sprawdź sobie w word'zie " - taaaaaaaaaak tylko zastanawiam się ilu użytkowników forum ma 'lekko' nielegalną wersję tego jakże popularnego programu... ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Fallen Angel
|
![]() Ja rowniez jestem dyslektykiem, ale moje bledy wynikaja z pospiechu. Dyslektycy nie sa idiotami, przewaznie im sie poprostu nie chce. Co do Chamstwa... Igomas, ty tak bardzo nie wrzeszcz bo:
1)Jestes na forum od niedawna i nie masz pojacia jak bylo wczesniej 2)Przeczytalem kilka twoich postow, i choc byly to pytania na rozne tematy odpowiedz byla jedna:szukaj! 3)Sam idealem nie jestes, poocxzytaj to co napisales w tym temacie, kilka takiech bledow. Co do starego forum... Na nim byla cala lista tych z upomnieniami. To jakos zniknelo po zmienie forum. Moze czas do tego wrocic. Jest jeszcze jeden powod. Kiedy zaczynalem w marcu moj tu pobyt uzytkowniekow bylo lekko ponad 5 tysiecy(nie pamietam dokladnie).Dzis mamy ich prawie 8k, wiec coraz ciezej jest na tym wszytkim zapanowac. I jakos nie widac aktywnosci tych modow, wybieranych kilka miesiecy temu, z wyborow w ktorych moglem brac udzial. Od dawna nie wiedzialem: -Gimliego -Raynoldsa -Polina Fanfi napisal cos w jakims poscie, skasowal jeden temat i tez znikną. Srry za bledy ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Ja tam żadnych lepszych czasów nie pamiętam ;]
Zanim skasowano licznik (który i tak był dla mnie tylko dodatkiem) było tu prawdziwe piekło, aż chciało się każdego z tych noobów spowymyślać i wnieść o zbanowanie takowego ![]() Teraz, moim zdaniem, jest naprawdę lepiej... no może po za tymi co tylko piszą jak to byłoby fajnie dokopać brazylijczykom (pamiętacie jak narzekano kiedyś na szwedów? ![]() BTW: nic dziwnego, że niektórym modkom nie chce się nic robić. Jak się widzi tematy, z których część trzeba przenieśc do zupełnie innych działów, a inne skasować to aż ręce opadają. Wiem z własnych doświadczeń.
![]() |