|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam.
Więc chciałbym się dowiedzieć jak dojść do tych rotów na Fibuli.Mam key otwierający tamte drzwi aczkolwiek nie wiem jak się tam dostać. Interesuje mnie czy przy uzyciu tego klucza moge dostać się we wszystkie zakamarki Fibulii , czyli dragi , dle , beholdery i owczywiście roty. Prosiłbym o mapke ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Na środku 'rynku' na fibuli jest studnia. Wchodzisz do niej (use) i jestes na -1, idziesz kawałek tak jak Cię scieżka prowadzi i są drzwi, które otwierasz swoim kluczem
![]() Teoretycznie do dragów i Dli się tym kluczem dostaniesz, ale na przeszkodzie będzie stała bramka lvlowa 50+ :>
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 26-08-2007 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Witcher
|
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |