|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2004
![]() |
![]() Sorki nie mam czasu na dokonczenie go ale w tym tygodniu to zrobie, ale mozecie comment, mozecie tez sie smiac z tego ![]() [edit] jutro zmienie wyglad tego swordka Ostatnio edytowany przez Adik of Chimera - 17-10-2004 o 18:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Miraz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal Legion
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 87/87
Poziom mag.: 6
|
![]() nie no fajne ale co to jest i do czego sluzy ??
![]() moje prace comentujcie plz http://www.tibia.pl/forum/showthread...733#post143733 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() gdzie jest baron, gdzie jest baron -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2004
|
![]() To mi raczej przpomina szkielet ostrosłupa ,ale może się myle.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() j widze, widze widze! Gówno widze...i 'picture of me' to moje zdjęcie, takwięc gratz za twarz...taka geometryczna...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() MEGAKUR.WAROTFL'N'LOLZPWD!!!!1111shiftjeden~! Hmm... * Baron Kaldrick patrzy sie na nazwe tematu... /me patrzy sie na obrazek...Geez, wspolczuje Ci, wygladasz jak niedorobiony szkielet ostroslupa, zrobiony przez 5latka ktory pierwszy raz dorwal sie do komputera. No bo, wedlug ciebie, jest to pierwszy oficjalny obrazek przedstawiajacy cie...Coz, interesujace. Poza tym - chu.jowe, brzydkie, beznadziejne, nic nie przedstawiajace, nie pokolorowane, bez zadnego opisu... Czesc, adik of chimera! Jestes idiota~
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Potrzebowałeś aż 2 miechy by wymyślić tą ripostę? A? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Żwirkowo powiat białozęby...
![]() |
![]() Cytuj:
COO???TO MA BYĆ SWORD????CHYBA JESTEŚ NA COŚ CHORY!!!!
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Ładny artroportret.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() wow ale zaje.bisty z ciebie nob adik of chimera niewidzialem takiego n00ba od kad sie urodzilem taksamo jak twoj ierszyk o tibi i gamemasteze trzeba byc takim n00bem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() * Kajulec po obejrzeniu tego obrazka najpierw tarza sie po ziemi ze smiechu, a potem naprawde zaczyna sie bac..
Adik.. prosze Cie. Wykasuj swoje konto i nigdy tu nie wracaj! Naprawde nie widzialem gorszego obrazka.. nigdy. I to jeszcze jest miecz? Muehehe.. naprawde, ludzie sa coraz wiekszymi.. eee.. jakiego slowa tu uzyc.. ee.. juz wiem.. ludzie sa coraz wiekszymi DEBILAMI.. (modkowie.. nie czepiajcie sie, bo chyba mi przyznacie racje) ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() o mój boże to jest kilka kresek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Weźcie go nie zawstydzajcie ... ja też dam moją fotke ... będzie mu raźniej !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @up
chyba cię widziałem na mieście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() @re: Dowizul z Inferny
No wybacz ale jak czytam to co piszesz to niestety mam podobne wrazenie i o tobie -_-'' @topic eeee no jak tak na to patrze to dostrzegam pewne podobienstwa do siebie.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Laska, i co? są bunkry? -Bunkrow nie ma... ale tez jest za***iscie...
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() piękny wspaniały zadziwiający genialny X! ..... jak edytujesz starą prace to ją zostawiasz aż nie zkończysz nowej i ją na serw walniesz pod TAKĄ SAMĄ NAZWĄ, albo zmienisz kod img w poście...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() teraz zwyczajny komentarz "miecza": 1) Rękojeść - sprubuj takie coś złapać i tym wymachiwac... 2)To coś pomiędzy ostrzem a rekojeścią (niech ktoś mi powie jak to się zwie -.-') te 2 "skrzydełka" to by poprzebijać sobie płuca ??. a to "uszka" to po co ?? 3) ostrze - za krótkie jak na miecz, no iby w rl mogło by takie płaskie być, ale to by niepocieło masła na plasterki...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 15-12-2004 o 00:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() 0.o...
bez obrazy, ale musze to skomentować.. po prostu nieda się inaczej.. BEZNADZIEJ! jeżeli to jest first oficial, to ja nie chce wiedzieć jakie są te nieoficjalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Nie uzywaj tego slowa bo nie wiesz co ono oznacza... @do autora Mam nadzieje, ze to pierwsza ale i ostatnia grafika... Ostatnio edytowany przez Rankor - 22-12-2004 o 22:45. |
|
![]() |
![]() |