|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() O to fake oparty na scenie z władcy pierścieni III gdy legolas, gimli i aragorn wchodzą do jaskini nieumarłych i spotykaja armie tych monstrów!!! Jeszcze jedno - dawajcie mi pomysły na faki związane z władcą bo moze macie jakies fajne pomysły!!!
A oto FAKE: ![]() Ostatnio edytowany przez Dekhrid - 17-10-2004 o 18:32. Powód: Nowy Pomysł |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() moze byc
![]() ________________ Ja bym to nazwal "WŁADCA PIERDZIELI DRUŻYNA LEPPERA" xD
![]() forum o tibii www.wotd.prv.pl rejestrowac sie please * Ostatnio edytowany przez behama - 17-10-2004 o 18:31. Powód: joke |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: ja nie mieszkam ja bije lvle :P
![]() |
![]() zarąbiste screeny!!!!!!!!
mogł byś zrobic taki screen z atakiem na zamek z poczatku III czesci. tylko nie wiem jak zrobic tych "rohirrinów" -czy jakos tak mieli problem tylko z tymi końmi ej wiem!! orki ridery mogly by pasowac ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ugh pomysł ok ale wykonanie tak parszywe jak kapcie mojej babci
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() A mi się podoba
![]() tylko ten soldier jakoś kiepsko wklejony ![]()
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Niezle ale czemu nie elf archanist ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Wieś Zadupie;10 mieszkancow
![]() |
![]() Pomysl bardzo mi sie podoba ale mam 2 zastrzzenia:
-gdzie jest wladca umarlych? -troszke za jasno, bo z tego co poamietam to byla jakas grota czy jaskinia I tyle ale spox |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Nawt nawet!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Pomysł dobry, ale wykonanie bardzo słabiutkie.
- Za jasno - Soldier w złą stronę - Outfit Aragorna kiepsko narysowany - Jak tworzysz jeden to pozostali tez powinni miec fake-outfity - Widać, że potwory chamsko wklejone (wszystkie w tę samą stronę) Słabe.. Ale ostatecznie moze byc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
![]() Punish ma racje brakuje króla umarłych
![]() |
#13 |
Nikt ważny
|
![]() hehe pomysł niekiepski ale wykonanie juz niebardzo.
1.- niektóre potworki mogłyby patrzeć w inną stronę niż koledzy. 2.- podłoga nieskłada się tylko z jednego kwadrcika. tak naprawdę jest ich znacznie więcej dzięki czemu nie jest taka monotonna. Jedynie trawa składa się z jednego kwadratu. 3. jak ktoś wspomniał rzede mną, brakuje pewnej postaci ![]() 4. Biedny Gimli nie trzyma się pionu. Czyżby właśnie przewracał się z przerażenia? To do niego niepodobne
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
![]() Niezłe ,ale mam kilka zastrzezen:
-troche duzo tych umarlych i oni nie byli wszyscy naraz -ja czytalem wersje w ktorej twarzyszyli im Czatownicy z Polnocy A teraz kilka pomyslow: -scene gdy Gandalf pomaga ludziom bronic Minas Tirith i te orki szturmujoce i te trolle pchajoce wieze(lepiej zamiescic behemoty ![]() -scena gdy Sam ratuje Froda z wiezy Kirit Ungol i te tumany orkow co sie same lejom ale tez i sama - Jak nasza druzyna przeprawia sie przez kopalnie Morii i natrafia na Balroga -Atak na Helmowy Jar i jak tam walom sie ci bohaterowie i nadcioga Gandalf inne pomysly moge zamiescic potem jak bedziesz chcial |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Niezłe ,ale mam kilka zastrzezen:
-troche duzo tych umarlych i oni nie byli wszyscy naraz -ja czytalem wersje w ktorej twarzyszyli im Czatownicy z Polnocy A teraz kilka pomyslow: -scene gdy Gandalf pomaga ludziom bronic Minas Tirith i te orki szturmujoce i te trolle pchajoce wieze(lepiej zamiescic behemoty ![]() -scena gdy Sam ratuje Froda z wiezy Kirit Ungol i te tumany orkow co sie same lejom ale tez i sama - Jak nasza druzyna przeprawia sie przez kopalnie Morii i natrafia na Balroga -Atak na Helmowy Jar i jak tam walom sie ci bohaterowie i nadcioga Gandalf inne pomysly moge zamiescic potem jak bedziesz chcial |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Pierwszy byl fajny
![]() Ale ten mi sie pomiem szczeze niepodoba
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
|
![]() Suppeerr wiesz co
temacik ok wykonanie ok ogulny werdykt ok ok i Spoko pomysł "Władca Pierścieni:" The king of back |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Krzyżak
|
![]() Ogólnie fajnie to zrobiłeś tylko Aragorn trochę krzywo narysowany(wycięty?) i część potorków jest trochę źle na mapie ustawiona. Powinny byś dokładnie na środku kratki ewentualnie równo między dwiema kratkami. W sumie to wszsytko bo pomysł całkiem całkiem!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() spox fake tylko (jak powiedzieli poprzednicy) brakuje król(ik)a, no i za jasno, wygląda na to, że drużyna pierścienia używa tibii gg
|
![]() |
![]() |