|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() Name: Wujek Lacroix
Sex: male Profession: Paladin Level: 60 World: Elysia Residence: Venore Guild membership: Slonik Hohonik of the Rozowe Slonie Hohonie Account Status: Free Account 80/50, 15 mlvl Drugi na servie a obecnie jedyny 60 lvl bez pacc na elysi ![]() no to czas na jakies ss, postaram sie po kolei, ale pewnie nie do konca sie uda ![]() pierwszy quest ![]() ![]() ![]() ~~~ moje wychodzenie z rooka :} evul paladin ]:-> ![]() ~~~ tak trenowalem ![]() ![]() ~~~ i mocny sie stawalem ![]() ![]() ~~~ przeziobiony bylem? ![]() cdn... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() hehe bardzo fajowe ss a w szczegulnosci pierwszy quest...
to tez byl moj pierwszy quest... chyba sie rozplacze... ![]() nie ja jush PLACZE!!!! BUuuuuuuuuuu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() dalej...
moj domek, mniej wiecej 35 lvl mialem ![]() ![]() ![]() ~~~ skile na 34 lvl :} (leet) ![]() ~~~ moje poczatki na DLach ![]() ~~~ to moze sie kazdemu zdazyc kto da loga w temple na poh ;/ ![]() ~~~ zabawy creghana pod domkiem ![]() ![]() ~~~ bright sword ^^ (me pink me nice plx) ![]() ~~~ troche ss z bk (ogolnie nie bylo dobrego lootu, duzo wh i k-axow) ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~ kumpel mial kicka ![]() ![]() ~~~ a tu juz dwarf hell, robiony calkiem pozno jak na mnie, bo na 58 lvlu :/ ![]() ![]() ![]() ~~~ a wczoraj ambitne plany na dle z cregiem mielismy, double spawn zajety, wiec wierzyczka ![]() ale niestety mama cregha nam nie pozwolila huncic dalej ![]() ~~~ A z tego jestem dumny ![]() ![]() ~~~ a tutaj z innej beczki: galana po 3 tygodniach istnienia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() a jutro wstawie jeszcze zdjecie obecnego domku, teraz nie chce mi sie logowac ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nadal nie moge sobie przypomniec dalczego cie mialem w vip jak dzis lognelem, miales namelocka?;p
a tego typu ss juz sie niestety przejadly, ale dajesz nadzieje innym, ze mozna cos w tibi bez pacca osiagnac ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() nie wiem czmu mnie miales w vipach :X
moze ktos z von olsztynow ci mnie podal or smth ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |