|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Czechowice-dziedzcie, Isara
![]() ![]() |
![]() Mam Knighta na 15 levelu skille 42/39.Chciałbym sie dowiedzieć czy takie skille są odpowiednie dla takiego knighta czy też za słabe. Chciałbym też wiedzieć co się opłaca kupić dla takiego rycerza(broń). Narazie mam mace, ale jest to bardzo słabe, więc nie wiem co mam kupić i co sie opłaca(tylko żeby było jednoręczne).
Z góry THKS ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Skille moim zdaniem ciut kiepskie pocwicz troszke a bron to najlepiej narazie spike sword ok 1,3k i dwarwen shield ktory nawet jest szansa ze dostaniesz za darmo od kogos bo sprzedawac to to raczej niejest interes
![]() Ale dokladnych skilli ci niepodam bo niegralem nigdy knightem wiec nioewiem lecz napewno wyzsze
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: To tu, to tam :D
|
![]() No cóż, skille słabe. Shieldin powinieneś mieć przynajmniej na 45. Co do broni to nie wiem za bardzo co najlepiej kupić. Jeśli masz jednak słabą broń i nie masz kasy, to najlepiej iść potłuc elfy i zdobyć longsword, chociaż broń ta też do dobrych nie należy. Problem polega na tym, że jest to miecz, a z tego co widzę, to Ty walczysz bronią obuchową
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() Ja wiem? Moim zdaniem powinieneś popracować troszeczke.
![]() Znajdz dobrego kolegę bież szczury i do roboty!! ![]() ja osobieście jestem zadowolony z mojej char ![]() ![]() ![]() ![]() Masterious Palladyn 17lvl Valoria skills:56/44<>i rosną!<> ![]() See you in tibia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Kup sobie lepszą broń. Jeśli walczysz obuchową to wejdź tutaj i przejżyj...dowiedz się o cenach i wykrzykuj "BUY *****". Nie musisz zmieniać broni, walcz w tym, gdzie masz najwyższe statsy, tj. w twoim przypadku obuchowymi brońmi. A po za tym chłopie nie musisz się przejmować statsami za bardzo ! Wiele osób ma z tego powodu kompleksy "bo mam za małe"
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() A wiec tak, ja tez mam 15 lvl knight i moje skille to 45/45 ( nie weim jakim cudem udalo mi sie wyrownac shielding ale to pewnie przez bardzo dlugi trening ) i wszystko to wywalczylem spike swordem odkad wyszedlem z rooka, a wychodzac z rooka mialem skille 16/16 hehe
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() A pamietacie czasy kiedy nawet o głupiego SWORDa bylo ciezko?
![]() |
![]() |
![]() |