|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Imię: Lord Fumberas on Guardia
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 63
Poziom mag.: 51
|
![]() Witam!
Czy ktos mógłby mi zaproponowa gdzie expic 60 master sorcererem.(mglvl 50) Chodzi o exp zeby cos sie troche zrwacalo nie musi all noi oczywiscie zebym szybko wbijal lvl. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapomniałeś kupić instrukcji obsługi dokup jeszcze ją
Akcja Stop Glupim Tematom Jesli jestes przeciwny tworzeniu glupich tematow np:narzekajacych na upade 8.0 Skopiuj to do swojego opisu http://forum.tibia.pl/usernote.php?do=newnote&u=103055 napisz mi notke ![]() http://www.fasole.pl/default.asp?id=27395 << zarejestruj się mozesz zarobic na darmowego pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() zal -:- Czemu odrazu kupilem chara na allegro ?? Nie kupilem wcale. Dziwne ze mam screeny z lvl jak wbijalem.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Fumberas - 30-08-2007 o 22:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dragi odpadają bo prawie zawsze waste...piraci moze?Jak nie to mozesz spróbowac tarpid za tp albo stone.Ja bym tam poszed na barbariany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Dragi, dragi i jeszcze raz dragi do 110~ lvla a potem to wrl i co tylko będziesz chciał
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() :/ Eh Panowie Up Up and Up: niby czemu na allegro kupił !? to po pierwsze, po drugie, jak każdy wie po update jest rox gdzie expić Ms/Ed, i czasem brak pomysłow, jak u autora tematu ...
@Topic: hum no co ja ci moge poradzić, może tak, jeżeli masz kolegi blokera, proponuje wybierzcie się na hero, ty masz good exp, a z lootem dzielicie się na półl, stosuję takie cos z kumplem także ms, i jest wyśmienicie, jeśli chodzi o samowolne expienie, proponuje Ci guardy, zapytasz guardy!?, otóz tak, mók kumpel 80ms siedzi tam od 33 lvla ;] wbija nawet lvl na dzien zarabiając przy tym kupe szmalu na loocie ![]() ![]() Ps. Sry za błędy, pośpiech ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Fumberas - 30-08-2007 o 23:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Hero z morta...Robisz te 2 questy na piraty i jedziesz.Mozesz 1-2 monki albo samemu exp to z 20-30k/h.
@down http://tibia.pl/monster/Hero Tu masz wszystkie miejsca z hero.Wybierz dla siebie najlepsze. Ostatnio edytowany przez Liper - 30-08-2007 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Czekam na dalsze propozycje Ostatnio edytowany przez Fumberas - 30-08-2007 o 23:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() moze acient scaraby
![]() ![]() ja mam 70 ed i ez zabardzo nei wiem gdize poexpic. bije dragi albo stone tomb za tp. czasem na nargor zagladam. slyszalem ze tarpid za tp jest fajny. wez blokera i oblookaj ;p Ostatnio edytowany przez bartii10 - 31-08-2007 o 01:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Polecam z blokerem quary i gsy na goromie.
A bez waste to już nie ma takiego miejsce żeby expic solo magiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 07 2007
|
![]() ![]() moze takie cos ? : ) Ostatnio edytowany przez MaciekFromKlan - 31-08-2007 o 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Up
A bloker jakie miał straty w uhach manasach, może wiesz?? Bo też bym się wybrał na hydry jako bloker po kupnie pacc ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ehh 60ms 50mlv nie wie gdzie expić? Ja swoim 54ed zawsze miałem gdzie expić, sądze że jednak nie jesteś 1 ovnerem, ale nvm. Radze ci nie słuchaj tych debili że dragi(waste) lub piraty(colosal waste), barbariany jeśli na 2 brutetamerach wlaczasz utamke, w tym momencie ze smiechu sie rozbeczałem, ty dragi na utamce tez visowaleś? Polecam ci mino tower darashia, zbierzesz dużo kasy lootbagując, a potem pójdziesz zwastować to co zarobiłeś na piratach.(35k/h, przy waste na 7bp mf loocisz 3k w gp i jak sie poszczęsci 10+addon items i sie zwróci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Gildia: Illusion
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
2. Na guardach często spotyka się pk teamy (facc rox) 3. na dragi masz za maly lvl i mlv 4. Na barbarzyńców to nawet sie wchodź.... tam jest miejscami ciężko dla knighta / pala a co dopiero dla sorca z tak małą ilością hp / niskim shieldingiem. 5. Piraci są spoko - spokojnie mozna wyciagnac ponad 30k/h 6. Polecam tomby za TP - [prawie] wszystkie /tyle ze waste jak nic nie spadnie, ale ja zawsze wychodzilem na 0 a nawet na +/ 7. Dla kasy to mógłbyś spróbować małpy z monkami - expi tak moja koleżanka (ed) i zysk zaczyna sie po 3h huntu [podobno] - palkiem jest tam tylko HAJS! 8. Necro z DS'ami - sux 9. Hellgate! - manasy + vis + woi = sweet exp (waste gwarantowany ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() @raylkowaty
to moze jeszcze gwoli scislosci powiesz nam ktory ten tomb za teleportem. bo tarpid to chyba nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Jaworzno
Imię: Leta Exat
Profesja: Druid
Gildia: Ancient Warlords
Świat: Pacera
Poziom: 29
Skille: 10/21
Poziom mag.: 33
|
![]() Jak masz pacca idź na hunt hydr a jak nie masz idź na dle tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
|
![]() Moje propozycje są takie
1. PoH (dobre expo, ale waste) 2. Żółwiki ![]() 3. Dragon Lair koło Ankh 4. Hydra Hunty z kolegami
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() No to może ja swoje 3 grosze wtrące.
1. Guardy, good hajs ale exp zdeka słaby. 2.Barbariany (najmniejszy i średni spawn) exp około 40k/h + duzo kasy. Jesli wyjdą ci 2 bruty jebaj mort hura w nie i po sprawie. 3. Hydry z dsami. Tu lekkie ryzyko bo jak nic nie poleci to wast. 4. Tar tomb za tp. Tu exp nice jednak prawie zawsze waste i to niemałe(przeciętnie 50% only sie zwraca). Chyba że vampke lotniesz to wtedy + masz. 5. Vamp Hell - duże ryzyko bo jesli vampa nie spadnie to wielkie waste ale czesto leci wiec czesto na + sie jest, przy tym spox exp. 6.Dragi w ank/veno. waste 7.Piraty zwykłe cóz osobiscie ich nie lubie bo padałem na nich czesto na lagach. Jednak jesli nie masz lagow to mozesz je bic exp 40k+ tylko pamietaj zeby bic tez corsairy bo z nich best loot. 8. Pirate ghosty. Tu exp 45k/h i jak nie masz farta to minimalne waste a jak sie poszczęści to lekki + jest. 9. Ice golemy. exp kolo 30k/h loot taki sobie możesz probować. 10.Podziemia na Helheim. No cóz tu exp z 60k/h ale zdeka wast i trzeba uważac na b beasty. 11.Frozentrench (nowe quary). Tu exp 45k/h + niezła kaska jednak trzeba sie nameczyc zeby móc złazić tam. No cóż wiecej nie pamietam, mysle ze wybierzesz coś dla siebie z tego. Mam nadzieje ze pomogłem.