|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Nicka nie znam. Ale wiem czemu je wywalił. Kończył grę i postanowił zrobić mały prezent rybką.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Nicku nie pamiętam ale czytałem kiedyś że ta osoba miała RSa i otoczyli ją pkerzy. A że właściciel owych DSL nie chciał aby mieli oni ten RAR wyżucił je do wody a jego zabili
![]() Następną informacją którą muszę powiedzieć to: SZUKAJ!!!! Ostatnio edytowany przez Flamon - 01-09-2007 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Up
A co to za stronka w podpisie??... Ta ostatnia z flamon ![]() ![]() PS.To już jest stare... było, było i było i szukaj Ostatnio edytowany przez robert22 - 01-09-2007 o 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Po prostu była taka historia, że koleś kończył grę i wrzucił je do wody, nie wiem ile w tym prawdy, to było jakieś ~5 lat temu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() O DSL pisze Karr Chaos, jeden z najstarszych graczy na Antice:
Lost boy was a well known man back in the early days of Tibia. He was in charge of the popular flat system involving keys. He had his own island retreat on the old GS Island accessed by Fibula dongeon. For his efforts he was giving the item of his creation, as he was a very taltented graphics artist, the coveted Dragon Scale Leg. Most rares ended up in dupers hands and mass multiplied, but this one pair remained inside Lost boys depot, perhaps exsting there to this day... źródło: www.nightmareknights.com Nie, nie przetłumaczę ![]() Wasz, Gro~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() @ ileś tam up pkerzy rs woda dsl itp
napewno tak nie bylo bo kiedy on je wyrzucal do wody nie bylo jeszcze skulli |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Hehe, lubię węże typu ja wiem lepiej xD Ale ja czytałem (daawno już, na konkurencyjnym forum) że pewna gildia obtoczyła go i chciała go zabić, bo dowiedzieli się, że ma DSL. A on... xD Wyrzucił to do wody. Ale o tej drugiej teorii też słyszałem.
Ostatnio edytowany przez qq2 - 01-09-2007 o 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() hmm, bullshit... jak już pisali gracz kończył grę, wywalil je do rzeki, a RSa nie mógł mieć bo było to parę lat przed wprowadzeniem RSa... -.-"
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() jakby wiedzial ze w przyszlosci powstanie polska strona aukcyjna(chyba kazdy wie o jaka strone chodzi) na ktorej nie jeden mlody fan tibii sprzedal by matke, ojca, brata a nawet kota aby zdobyc taki rar... to by nie wrzucal
Ostatnio edytowany przez OjciecChrzestny - 02-09-2007 o 09:36. |
![]() |