|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No to zaczynamy:
Odcinek1-Brak kasy. Cz.1 http://img231.imageshack.us/my.php?image=pasek1sx3.png Cz.2 http://img111.imageshack.us/my.php?image=pasek2ck4.png |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: exiva ''Ashael
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite'Slayer of Guardia
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 25+
Skille: 60~/60~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mi się wczytały obydwa linki i tak jak Gargoin, nic z tego nie zrozumiałem...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() 1 słowo "WYJDŹ"
Zero humoru yyyy nie czaje ani jednej części... Papa. Nikt z tego nic nie zrozumiem lepjej odrazu zamknąć okno ^.^ Turok
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Eehh...Gdybym miał Moda to bym zbanował takich -_-....
albo chociaż dodał do Regulaminu zeby niemożna było dodawać pasków bez zgody Moda -_-..... (czyt.nie podoba mi sie 1/10 all papugują po KalasantyX'ie Miszy i Nadrillowi)
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Okropne
0/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2007
|
![]() Co w tym śmieszniego? 2/10 za grafikę dośc dobrą i chęci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Yyyyy... ale o co w tym chodzi???
Nie zrozumiałem ani pierwszej ani drugiej części xD To ma być śmieszne? Już mogę się śmiać?
Ostatnio edytowany przez Logo-90 - 03-09-2007 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Już podpis Miszy jest śmieszniejszy. Ha! Ha! Ha!
![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() 1-0/10
2-1/10 w drugim to nawet nawet xD
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
|
![]() W koncu wczytala mi sie 1czesc. I wywnioskowalem to ze:
1cz. Minusy: Bezsensu, w ogole nie jest smieszne.... drzwi sa po prawej... Plus: -------------------------- wynik: 0/10 2cz. Minusy: Dziwne jakies, w ogole nie zmieniles ustawienia postaci tylko nowy tekst dodales w drugim obrazku... Plusy: Cos tam zakumalem i zobaczylem ze starales sie zrobic smieszny efekt. wynik: 4/10 OGOLNY OCENA: 2/10 ..... @Down: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Gargoin - 03-09-2007 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Baa, a mi akurat bardziej "podobał" się ten pierwszy. Jest chociaż jakieś tło filozoficzne chociaż dziwne krzywo wszystko było. Może chodzi, że tor lotu przyjemności związanej z posiadania kapitału jest tak krzywy, że schodzi na tor lotu udręki? Hmm... i baaa.
A ten drugi? Jest głęboki jeżeli chodzi o humor, trzeba kopać daleko. Cytuj:
Daj im szansę, a nuż za kilka miechów powiesz, że wszyscy papugują po Gomeix'ie. Mi nie zarzuciłeś, że Nadrilla papuguje, czyżby koperta z czekiem zrobiła swoje? GZ, napisania poprawnie mojego nicku ;] Rób dalej jeżeli tego chcesz. Nie przestawaj bo złe komenty, przestań jeżeli naprawdę tego chcesz. Się nawet cieszę, że trochę osób zaczęło próbować swych sił w fake'ach paskowych - są w miarę łatwe. @down Ja jeszcze robię!11 ;] może już nie świetne.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 03-09-2007 o 23:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @KalasantyX
Dzieki =p Też czasem myślę Ehh...Co byśmy z Modem Zrobili xD czarno to widze.... Bo "Wy" robiliście świetne paski ![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 03-09-2007 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Offtopic
Po co nam Ashlon poco Atmica poco Thor of heavor[tak sie pisało??] Jeśli mozna mieć 3 wspaniałych Modów jak my xD ![]() -Rayza -KalasantyX -Koper Fajnie by było ![]() Rozperducha by była xD
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() hmmm
Widzę inspirację.... Kaczor donald Gigant :F weź zrób coś lepszego najlepiej zjedz swoje buty wykastruj się i nasikaj na gówno które zjesz. |
![]() |
![]() |