|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Gostyń
|
![]() Cześć
![]() ![]() ![]() A więc dzisaj postanowiłem zrobic ss'y jak stoje u bram Orc Fortest <(jakoś tak to sie pisze nie wiem jak dokładnie) i coś prubuje ubic ![]() ![]() Wieć zaczynamy Go ! Go ! Go ! Droga do OF już się boje ide tam 1 raz ![]() ![]() A tu juz niespodziewanie wyleciał mi Orc Berserker (Zerk) ![]() ![]() Loot z @up zerka ![]() Z krzaków nagle pojawił się 2-Zerk wymiana hitów, jadnak ja byłem bardziej przekonywujący ![]() Nagle przeteleportował sie do mnie jakis magiczny orc po rozmowie z nim powiedział mi że mam mowić do niego Orc Shaman... ![]() ![]() I niejaki Szaman zostawił po sobie pamiątke ![]() ![]() Corncorb (czy jakos tak) No Dobra Kukurydza ![]() I teraz Lider wśrod Orców... Orc Leader... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Szczecin,Inferna,Ab'dendriel :P
|
![]() calkiem calkiem
![]() ![]() ![]() EDIT: czemu juz mi nie dziala? ![]()
eh... po co mi tibia?:/ postac: fajna nick: nie powiem prof: knight lvl: 8 skille: 72/69 eq:c-armor, c-legs, c-helmet, c-shield, f-axe, BoHy(skad?, ze starej postaci ;]) swiat: pacera Ostatnio edytowany przez error błąd - 20-10-2004 o 14:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Gostyń
|
![]() Kurvva juz nie działa nie wiem co z tą reublika jak nie bedzie dzialać jeszce długo prosze modow o kasacje temetu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() @up
najlepiej zmień serva polacam www.photobuket.com ![]() czakam aż zobacz te fajnie zapowiadające się zdjęcia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() Vander prosze zrób coś z tym bo nie moglem oglądac tez twoich poprzednich zdjęć.A komentzrze byly tylko pozytywne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Screeny trochę monotonne, ale klimat całkiem całkiem =] Gratulacje.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Łódż
![]() |
![]() hehe ladnie kozi ja zamiescilem swoje first: <nie smiej sie>
![]() dupa dupa dupa zalozcie na lycos. ja tam zalozylem i SWIETNIE!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez ZuLeXX - 19-10-2004 o 08:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Daduw
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 133
Poziom mag.: 7
|
![]() jezu ale te ss sa suche to to ja zabijam jak mi brakuje 300 expa do lvl a nie kulac cos na tych smieciach to jedynie te armory co lezaly na gorze (Chain) i nic wiecje :/ Jezu naco ty lazisz? Trolle? Wez lepeij usun tego Posta bo cie w realu wysmieje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() nie ma co mówić ale kawałek niżej od ostatniego zdjęcia zabił mnie orc berserk (czy jak to sie tam pisze
![]() Ps.właściwie zginołem tam dwa razy raz mnie zabił a drugi raz zapomniałem że stwory nie odchodzom z miejsca i próbwałem odbić swoje rzeczy ![]()
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() ****a to juz chyba 5 temat w ktorym widze same czerwoneX
To ise robi nudne zrubcie cos z tym ![]() Ja chce oglodnać poządne SS a nie same X ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |