|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Rypin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Paldir Deathspage
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() A konkretnie ich spawn na poziomie -3 w Ghostlandzie, jaskinia najbardziej wysunięta na północ. Co tam brać i ile? Na moją pierwszą wyprawę wyruszyłem z tempest rodem, ale nigdy nie łudziłem się, że to wystarczy. Utamo vita, oczywiście, ale TR za dużo bierze many, i jeszcze ghoule widzą. :/ HMM? Explo? Manasy? Co zrobić, żeby wyjść na plus? Jakie macie taktyki? Podzielcie się z innymi.
![]() PS. Może to było w jakimś temacie, ale frazę "demon skeleton" znajduje w topicach o wszystkich potworach i trudno jest tam coś znaleźć, a i tak to może być nie to miejsce. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Chyba utana vid, a nie utamo vita. Jeżeli chcesz żeby się zwróciło, to tylko tempest, wszystko inne to murowany waste. Poza tym tam jest taki resp, że jak raz wybijesz wszystko, to już raczej nie ma co bić. Przynajmniej ja tak miałem na 25 palku...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Racja, pomyliłem czary. I najpierw trzeba to wybić, a to mi się jeszcze nie udało... :/ Tempest bierze za hita 13 many, po wzięciu niewidki zostaje mi 405, 31 hitów, po 6 na DS... I jeszcze te ghoule... na nie po 2. Zdążyłem rozwalić ze trzy ghoule, dwa DS i koniec...
Ostatnio edytowany przez Patrickus - 09-09-2007 o 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja osobiście lurowałem po kilka ghouli 5-6, a czasami wiecej i walilem z gfb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A o mana fluidach kolega słyszał? lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Na tym lvlu postacią magiczną ciężko jest wyjść na plus z kasą na DSach, ogólnie jest ciężko wyjść na plus bo mało z nich jej leci, lepiej se odpuść tą jaskinie ; p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-_- A co z DS-ami? Z tempestem? Ostatnio edytowany przez Patrickus - 10-09-2007 o 20:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
|
![]() proponuje wejść do fire devil cave przed schodami wbijasz utana vid i nie zabijaj fd chyba nie chcesz aby nooby(głównie palki) próbowali zabijać twoje dsy weż zapas rybek(ile dasz rade) przecierz potrzebujesz many oczywiście mf sporo i używasz je tylko kiedy jest taka potrzeba bp hmm aby szybciej zabijać dsy możesz zabrać też destroy fieldy jak przeszkadza Ci ogień i ciągle czekaj aż bedze pelny resp i bądz tam dopuki food sie nie skończy czy mfy
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() O ile się nie myle to mówisz o najwiekszym spawnie dsów w calym ghoustlandzie? To prosta sprawa robisz 2 bp of uh sprzedajesz je i zakupujesz 2 bp of hmm i 3 bp of mf's. Wchodzisz tam na utamce, ladujesz sie manaskami i idziesz zabijac, ghoule z templesta a dsom robisz combo rod+hmm. Waste jest ale exp też ^^ Może akurat wyleci ci guardian shield.
Metoda którą tutaj pokazałem zawarta jest w jednym z poradników na temat druidów. |
![]() |