![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Wie ktos moze jak mozna zrezygnowac z neo podajac powod "czeste rozlanczanie" w*****lem sie zwiekszylem predkosc i zaczelo mnie rozlanczac po kilka razy dziennie :s
P.s Jaki net najlepszy? xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() zglos niezadowolenie z uslugi z powodu wysokiej awaryjnosci.
@edit zreszta i tak gowno zrobisz bo masz pewnie 12~ lat |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa
Świat: Aurea
|
![]() w pierwszej kolejnosci zrob taka rzecz moj komputer -> wlasciwosci ->zakladka "sprzet" -> wybierz "menedzer urzadzen " -> kliknij dwa razy na "kontrolery uniwersalenej magistrali szeregowej" i we wszystkich punktach "glowny koncetrator USB " wejdz w ostatnia zakladke i odznacz "zezwalaj temu urzadzeniu..." i wcinij ok
Czesto tak jestze neo rozlancza sie wlasnie przez nie zrobienie tej rzeczy... Masz to dokladnie wytlumaczone takze w ksiazce ktora dostales przy zakupie neostrady Jesli rozlanczac sie bedzie nadal po prostu zadzwon do nich pomoga ci z tym problemem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @lololol pewnie tyle lat maja Twoi koledzy ze szkoly, ktorych pewnie nie masz bo jestes psem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe to masz problem Toca
![]() Ja osobiscie uzywam Neta z kablowki<Vectra> Net praktycznie nie rozlacza moze raz na 3 miechy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Łódź
Imię: -----------
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 55
Skille: 77/70
Poziom mag.: 6
|
![]() Najlepszym rozwiazaniem podobno jest Chello... albo jakis inny ktory jest powiazany z kablówką!!
![]()
Ta iskra co wciągła mnie do gry, znikła razem ze mną!! ![]() ![]() ![]() 22:00 Rafe Thelis [8]: sukam osub pl kturzy hca zalorzyc klan czyli stworzyc grope przujacul ktuzy sobie pomagaja i sie za nih wstawiaja w obronie XX:XX Volrath The'Mage [102]: STAC JEBANCE BO WYDYMAM WAM PSY MATKI OJCOW I NIE WIEM CO JESZCZE |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() O w pyte, ale żeś mu pojechał ;o
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do 50 razy sztuka, za 50 i 51 razem padlem
![]() Sep 21 2007, 16:23:48 CEST Died at Level 60 by a mammoth Sep 21 2007, 16:14:39 CEST Died at Level 61 by a barbarian skullhunter |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
Napisze ci to co mi kiedys babol: Neostrada resetuje swoje ip 2-3 razy dziennie wiem ze pierwszy raz okolo 12 reszty nie wiem ale o co chodzi. Poprostu przed kazdym zamierzanym huntem etc. zresetuj liveboxa czy tam router i powinno byc wszytsko ok ;p mi w kazdym razie pomaga od roku nie padlem przez neo ![]() |
|
![]() |
![]() |