![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2007
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elekk
Profesja: Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() Tak sobie oglądam różne stronki a tu BAH! takie foto sobie znalazłem Nie chciałem forum rozciągać więc daje linka
W domku po prawej stronie widać (nawet kilka) niebieskich Mlv. Wyglądają bardzo ciekawie ![]() Wie ktoś gdzie można takie zdobyć/kupić lub jak potworek po swojej śmierci wywala takiego wanda? @Duch Niespokojny No widzę że jest stare. Ale wydawało mi się że CIP'soft niczego nie usuwa. Jak gadali że żadnego questa nie usunęli to myślałem że dotyczy to również przedmiotów. Tak nawiasem... Czyli jak ktoś zdobył takiego wanda to po update przychodzi do domku i DUPA? wanda nie ma? według mnie to troszkę idiotyczne ale ja sie nie znam ;P Ostatnio edytowany przez Elekkkk@ - 18-09-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To zdjęcie jest stare jak świat. Takich różdżek już nie ma (od update'u 7.6). Z tego co wiem nie miały żadnych szczególnych właściwości.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() jak pisal kolega up nima ich od tibi 7.6 i nie maja zadnych wlasciowsci orpcz dekoracyjnej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Wszystkie te różnokolorowe wandy bez zastosowania, po update 7.6 zamieniły się w wojownicze różdżki, jakie mamy teraz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tych różdżkach, poszukaj na http://tibia.erig.net/Old_Wands
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
A gdzie widziałeś ich wypowiedź, że nic nie usuwają? Bo z tego, co słyszałem, to usunęli m.in. parę questów (np. silver mace)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2007
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Imię: Elekk
Profesja: Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() @Valderor
Takich jak ty powinno by więcej. @Duch niespokojny E... no... Nie pamiętam. Wiem że jak gadaliśmy na forum (Innym. O rookgaardzie.) to ktoś tam dał link do oficjalnego forum (tibia.com) linka że cipy nie usuwają questów tylko je zmieniają/utrudniają. Ostatnio edytowany przez Elekkkk@ - 18-09-2007 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() To jest tzw. Blue Spell Wand.
Wypadał on kiedys z Orc Shamana oraz można było go kupić za 1,6K na Edron. Wszystkie różdżki tego typu zostały zmienione w Wand of Vortex w update 7.6. Ostatnio edytowany przez Jecht - 19-09-2007 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Swoja droga, inne kolory wandow, ktore kosztowaly calkiem sporo (sumy rzedu 200-500k) zamienily sie w wandy, ktore mozna kupic w sklepie za kilka k. Zenada. ^^
|
![]() |
![]() |