![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Your IP-address xxx is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access! If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well. Chociaż nic nieściągam, to wyskakuje to okno, a IP mam stałe |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() masz stałe z 100 innych osób w sieci?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() może dlatego, że do sieci dołączył jakiś muler, który sciąga byle gówno aby ściągać. Kumpel w sieci miał 8 osób i był lajt, dołączył taki fredzik i non stop transfer leciał w dół bo koleś cały czas coś ssał. Opisz bliżej sytuacje, bo może produkujemy się na darmo(; net,sieć etc.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() moze sprobuj tego http://anonymouse.org/anonwww.html