|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2007
|
![]() Taa...
Po 1: to nie jest hacklink, to że dziś stworzone konto to dlatego że to mój pierwszy filmik a wcześniej nie widziałem potrzeby nic pisać na tym forum. Po 2: film nie jest do 8 lv bo byłby za długi, a przez to nudny Po 3: nie do końca wyszło tak jak planowałem, ale myślę że warty obejrzenia dla początkujących i nie tylko! http://rapidshare.com/files/57260748...astah.rec.html Enjoy. Jak nie ma ludu to w bug cave 1-4 lv można wbić w 15-20 min |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() po 1. to 4 level to mniej niż 10% expa potrzebnego do wyjścia na mainland. po 2. tam zawsze są ludzie po 3. na paccu wychodzi sie na maina w około godzinę więc jest różnica. Po 4. dużo było takich tematów i są one raczej niepotrzebne.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() noo dawno to opatentowalem na faccu ja tam nawet bootowałem raz przez przypadek za noc 9 lvl i musialem dedac ;p
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Filmu przyznam się, że nie oglądałem, ale ostatnio kuzynowi 2 razy rooka przechodziłem i najlepiej wg mnie jest w jaskini ze spiderami (tam na północnym zachodzie rooka). 1h 45min~~
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() @Etoric- ten tutorial jest o przechodzeniu rooka na faccu, zresztą po twoim komentarzu mam wątpliwości czy w ogóle obejrzałeś film : O Możliwe że nikomu się to nie przyda, ale myślę że pokazałem jakiś niekonwencjonalny sposób na rozpoczęcie rooka (swoją drogą to ja go tak przechodzę od kilku lat
![]() @domin3x- w filmie wspominam tą miejscówkę z ps jako miejsce expa od 4-8 lvla ! Oglądajcie i komentujcie ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Chłopaki co wy od niego chcecie xD chłopak się starał i za to go trza docenić ;D
A wy odrazu z " mordką " do niego heh xD a później się dziwią ze wogole nikt nie daje swoich huntów tylko kopiują z tibia.de np ;p
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Wrzuc to na tibicams.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Robię to tak: Po zrobieniu chara zbieram te raty itp. qpuję mace i idę do trening roomu;] Wbijam tam 4 lvl i expie na... Patrz up xD Co do filmu, bardzo ładny, właśnie miałem robić chara i zobaczę jak to leci, czy mój sposób lepszy ;] @edit Nom poszedłem z ziomkiem i nie było aż tak straszne, jak to się wydaje xD @Pikaczu69 Ja też, tylko że z kolegą (również 1 lvl) ;>
Ostatnio edytowany przez qq2 - 23-09-2007 o 21:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Najlepiej zapuścić bota i na ratach pod al dee to się wychodzi z rooka w max 3 godziny i ma 2k na start.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Bota na byle czym postawisz i exp leci! Ten film jest dla przeciętnego gracza - bez pacc na rooku, bez bota itp
Dzięki za komentarze, i tak jest ich więcej niż myślałem : d W końcu to tylko tutorial rookgaardu, a zaraz obok pełno filmików z najpotężniejszymi bossami, hackami 200 lvli, czy expieniem ~220ek z rare setem na demonach ;-) Mimo wszystko zachęcam do oglądania! Tylko zauważ, że ja miałem wtedy 1lvl i byłem bez eq oraz food ^^ Ostatnio edytowany przez Pikaczu69 - 22-09-2007 o 23:15. |
![]() |
![]() |