|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland
Stan: Usunięty
Imię: Wiader Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
|
![]() Witam, potrzebuje ludzi do strony o grach i wszystkim co z nimi związane, cały sprzęt komputerowy itp., a więc potrzebuje ludzi na stanowiska takie jak:
- grafik - skrypter(php, mile widziana znajomość mysql) - sponsor ![]() - teksty: * recenzje z gier * nowinki z internetu o grach i sprzęcie * w tym miejscu wasze propozycje działów * moderatorzy (usuwanie hamskich komentarzy itp.) * recenzje sprzętu // Co do tych dwóch to jeszcze nie wiadomo, * testy sprzętu // skąd sprzęt będzie, ale nawet by pożyteczne było //opisanie swojego shitu Co do nazwy domeny, to mam dwie propozycje: www.playonhigh.pl albo www.playonhigh.com - play on high (high w slangu - bycie pod wpływem marihuany) Z początku wasza praca będzie w 100% harytatywna, lecz gdy się strona rozkręci, dodamy google adseene i inne tego typu bajery, wtedy oczywiście każdy dostanie swoją działkę. Kontakt: gg: 7767651 email: [email protected] . Ps. (dla Shinjix): Puki co mamy 3 osoby, jesteśmy dość słabo doświadczeni(ja wsio, oni teksty), w php4 znam się dosyć dobrze, w mysql'u nic co może budować strone, bardziej co może ją niszczyć... Grafik powiem że wręcz wymagany jest dla nas, bo mi to nie zawsze wychodzi(często wychodzą oczojebne gówna). Co do kasy, to możliwe, że nigdy jej nikt z nas nie zobaczy, ponieważ może być to nie wypał, dołanczając do tego teamu, robisz stronę jedynie dla własnej satysfakcji, a jeśli jakimś cudem wyjdziemy na plus to napewno nie tylko ja, ale wszyscy z teamu! Strona chciałbym żeby była orginalna, dużo orginalnych pomysłów milewidzianych. Jeśli cokolwiek umiesz, w miare ładne grafiki, dobrze piszesz teksty, napisałeś kiedyś ciekawy skrypt w php, masz jakiś fajny pomysł na jakiś dział, pisz właśnie takich ludzi nam trzeba, nie musisz być profesjonalistą, lecz i takimi nie pogardzimy;p. Jeszcze nazwa strony nie została wybrana końcowo. Możliwość zmiany tematyki strony na ogólnokomputerowy. Ostatnio edytowany przez Czarny ork - 25-09-2007 o 22:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() a ty co bedziesz robil? :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Wszystko co jest w ofercie, będę zarazem sponsorem i robolem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() Co to za problem ? Przepisze na kumpla 18+ albo na rodzica ...
Ja, chętnie bym pomógł, ale już jestem zajęty dla pomagania Tibia.pl ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Człowieku, czy tu kiedyś znajdzie się ktoś poważny?? Czy jesteś na tyle głupi, że zamiast na swojej stronie zarabiać, to będziesz czekać do pełnoletności, czy zarejestrujesz na jakiegoś znajomego?? Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie mów...
Mam to uznać za chęć pomocy, czy pytanie to co będę robić? Oczywiście dopuki nikt mi w tym nie pomoże, będę robić to samodzielnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Prosisz o pomoc to przynajmniej pokaż jakąś strategię dla rozwoju strony, reklama serwisu etc. Stron z : Cytuj:
Nikt nie będzie poświęcał swojego czasu i umiejętności na coś co nie jest nastawione na sukces. Sama domena nie wystarczy. To samo z adsense, jesli najpierw nie zainwestujesz na reklame swojego serwisu i nie bedziesz miec dobrego pomysłu na promocję strony w sieci to nigdy nie zarobisz nawet na pierwszy przelew 100$. Tyle co mam do powiedzenia ![]() Ostatnio edytowany przez Cossma - 25-09-2007 o 18:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuje, zamiast tego wole kupić CDA i mieć pewność, że trzymam w ręku owoc pracy fachowców, a nie dzieci które nie mają co zrobić ze swoim wolnym czasem. Bo jeśli wyjdzie wam coś w stylu gry.onet.pl to nie wróże wam sukcesu.
![]() |
#10 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Ps. Największe skarby pozostają w podziemiach... Sami nie wiecie, ile jest ciekawych stron o których nie znacie, bo nie ma ich w pierwszej dziesiątce w google, bo po co dalej się szukać. Ostatnio edytowany przez Czarny ork - 25-09-2007 o 19:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw: Cytuj:
@Down: Młodszy = mniej wymagający. A więc pismo tworzone dla takich odbiorców będzie gorsze niż CDA.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 25-09-2007 o 21:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Click!, o ironio, pisany jest przez tych samych ludzi co CDA, więc wielkiej różnicy nie ma (Click! jest bardziej dla młodszych czytelnikow). : ) @Czarny Ork ... Nie mów, że będziesz pisał teksty na te stronę, bo padnę i długo będę leżał... @2xdown Tak, wiem. @down Wała. Ale ty jesteś wyjątkowy, Czarny Trollu. Na szczęście dla świata. @Lasooch Dzięki za ostrzeżenie, jakiś czarny troll przyszedł, podłożył mi widelec po nogi i poszedł. Dziwne. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 26-09-2007 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() I po pierwsze to nie jest temat do twych, bardzo nam potrzebnych komentarzy, takich jak ty są na tym forum setki, lecz chwała im że się tu nie wypowiadają. Ps. Yoh co do komentu do mojej strony, powiem ci że moje testy mogą być bardziej wiarygodne od tych w gazecie, powód: nie wiem dlaczego, ale te testy co czytałem w pismach, np. o k. graf. to dali takie gówna że posikać się można było ze śmiechu, przeważnie się płaciło za firmę, i bajery typu gry dodatkowe, bo takiej samej jakości karty na necie są(tyle że innych firm) nawet po kilkaset złotych mniej. Może mam mniejsze doświadczenie w branży, ale zanim coś powiem na temat danego przedmiotu to czytam wiele opini, testów, itp. a te redakcje testują to za czego promocje różne firmy płacą. NIE ODPOWIADAJ PO RAZ KOLEJNY NAJWYŻEJ EDYTNIJ POSTA BO TEN TEMAT ZACZYNA MIJAĆ SIĘ Z CELEM. Ostatnio edytowany przez Czarny ork - 25-09-2007 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() 2Up:
Przez kilka osób jest pisany a nie całą redakcje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Shanowi, zdaje się, chodziło o Twoją ortografię. A przynajmniej ja takie wrażenie odnosze. I nie podkładaj tego widelca obok krzesła Shana!11
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Czarny Ork
Po prostu patrząc na twoje posty ciężko sobie wyobrazić poprawnie napisany tekst na stronie, jeśli będziesz autorem i korektorem w jednej osobie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Proponuję poczytać książki - Mozilla nie poprawi błędów językowych i interpunkcyjnych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mając 15 lat, posiadając prawdopodobnie zerowe doświadczenie z zakresu projektowania stron WWW, szukając ludzi, którzy zrobią za Ciebie wszystko, nie mając niczego jeszcze zrobionego - nie zrobisz nic, gówno z tego wyjdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Może i znajdziesz frajerów, którzy umieją coś zrobić w Wordzie... Co z tego, skoro zapału nie wystarczy nawet na zrobienie jakiegoś szablonu... Poza tym, wystarczająco dużo jest stron o takiej tematyce. Trzymają się mocno i mają stałych czytelników, więc aby ich zdobyć... Musiałbyś mieć świetną ekipę, dobrą szatę graficzną strony, dobre teksty, jakieś ekskluziwy i współpracę z paroma firmami. Czego Ci życzę. |
|
![]() |
![]() |