![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Znowu powracamy do dawnego stylu Vobee&Kasam
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/31499 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie rozumiem ludzi ktorzy nie nosza DF'ow ... ja od 10 lvl nosilem destroye co mi uratowalo dupe wiele razy, a jak widze takie lvle bez df to mi zal sie robi ...
Gz chlopaki ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() mowa o stronie z której można zassać ot(nie podam linku ze zrozumialych przyczyn)
18:31 Lord exe [54]: czy od samego wejscia na stronke mozna dostac keya? 18:31 Lord exe [54]: no to mam keya ;] a film biedny. Jeszcze bez loota
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() nic specjalnego, wolalbym ubic 30+ sorcka bawiac sie z nim niz takiego najta bez zadnego fun ;s
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |