|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Witam! To moj drugi fake, a zarazem piewsze fake story. Jest to kontynuacja fake'a paskowego pt. Mściciele. Opowiada o losach bohaterow po 20 latach... a z reszta co ja wam bede mowil... Zapraszam do ogladania
![]() Zapraszam Do ogladania! Prolog - strona 1. (TU) Część 1 - strona 1. Część 2 - strona 2. 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() Ostatnio edytowany przez Gargoin - 29-09-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Słabe a raczej przeciętne
Orkowie Orkowie Orkowie =| WIELKI ZUY PAN Orkowie Orkowie Sługa Wielkiego Zuyego Pana Orkowie .. Cholernie krótkie. Ogólnie nie podoba mi się Ocena kiedy indziej.
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 26-09-2007 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Eeee no takie sobie. Troche zle sklejone ze soba niekture elementy. Stara trawa i niektore outy. Jako tak moze byc.
Masz ta ocene: 5/10 Postaraj sie bardziej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Hmmmmm..... wiedziałem, że prolog się nie przymie
![]() ![]() a btw. to tylko tak się wydaje że orki, orki, orki, ale już wam zdradze, bo mnei wkurzacie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gargoin - 26-09-2007 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Hmm Skoro orki to wiesniacy to pewnie ich wladcy to wielkie rozpikselowane minotaury... xD
stare outy... Trawa... Oceny po prologu nie ma hej all! Wbijac na temat Bitwa pod evelance bo hostuje 1 part! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
I niech ktoś skomentuje Messworld, bo edytowałem posta i jest nowy part ;D @Topic: Hmm...no zapowiada się na 6/10, ale nie oceniam bo to prolog ![]() Tylko zmień trawę ;p
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Nie jest wcale krótkie jak na prolog - u mnie to 1 obrazek. No, przy TTB mi odbiło i dałem 8, ale to szczegół.
Błędy graficzne - miecz Warlorda przebija na trawę. Z deka nudne. Nawet śmieszne (jego kumpel był paladynem. Nie na długo, bo zmarł. Mnie to śmieszy.) Ogółem postaraj się, to coś z tego wyjdzie.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Czas na 1.czesc
![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() @Down: 1.Ta jaszczurka nie ma nog, bo to naga, stworzenie zamieszkujace wody, upodobnione do weza. ![]() 2.Zadaja kuklom hity? Jakos tak wyszlo ![]() 3.Oczywiscie ze outy nie moje ![]() Ostatnio edytowany przez Gargoin - 28-09-2007 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() No ta część jest o wiele lepsza, ale:
-czy ta jaszczurka ma nogi ? ![]() -Z tego, co widze oftfity nie są chyba twoje -Kukły dostają hity Teraz plusy: -Ładne wykonanie -Ciekawa fabuła ? -Podoba mi się jak ten jaszczur przebił go włócznią Ogulnie: 8/10
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() - Stara trawa
- Orki - Brak przejść między trawą a ziemią i ścieżką - Konie + Fabuła + Celnik + Wykonanie + Nie jest pusto > 8/10
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Cytuj:
@down Lol jaki typ! Taka fontannę to ja w tibii widziałem Ostatnio edytowany przez iGeneration - 28-09-2007 o 14:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm...trzeba komentnąć xD
-to co wymienili allup -ta scena w mieście ("codzmy do koszar") po środku jakaś dziwna podłoga x/ +brak pustki + ![]() Ogólnie jest, dobrze...wystarczająco dobrze ![]() 9/10 @Up: Lol jaki typ! Gra w Tibię! Dla Twojej wiadomości: -Nie gram już w Tibię. -Jak grałem to nie widziałem takiej fontanny
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 28-09-2007 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() 2 part:
22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() Hmmmm wiec tak. Nie bluzgac na mnie, ze nic nie rozumiecie, bo ten part jest takim rozpoznawczym,zeby sie w nastepnych partach polapac ![]() ![]() Nie brac bez pytania moich chatek orkow ![]() ![]() I KOMENTOWAC!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Moze byc rob dalej nie oceniam