![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Ponieważ topic z emotikonkami jest prawie niezauważalny, postanowiłem założyć topic z własnymi pracami. A oto te ikonki, które ukazały się do tej pory:
Psychiczny: Efekt- ![]() Jak powstawał?- Z ![]() ![]() ![]() Szeryf: Efekt- ![]() Jak powstawał?- Z ![]() ![]() ![]() Spocony Samurai: Efekt- ![]() Jak powstawał?- Z ![]() ![]() I, żeby nie było, iż tylko powtarzam to dodaję nową emotkę i muszę przyznać, iż jestem z niej bardzo dmny. Jeszcze nad nia popracuję ale jużteraz jestem zadowolony z efektów. Światełko: Efekt- ![]() Jak powstawał?- Z ![]() ![]() To narazie tyle..... i jak? Podobają się? ^.- Mam nadzieję, że stworzę ich dużo więcej \../ (^_^)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Te 3 pierwsze do kitu, ale 4 - KLASA!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() wszystko powstało w moim ulubionym programie do tworzenia grafik w trybie zaawansowanym.. znaczy się Paint
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Mi się tam wszystkie podobają ^^
Btw tego CoffeCup to mi w lewym górnym rogu pojawia się filiżanka jakaś i zasłanie połowę 32x32 : P
![]() |
#6 |
Nikt ważny
|
![]() Hmm, siesze sie ze wam sie podobaja ale nie mam pomyslow na nastepne
![]() Moze macie jakies pomysly ktore moglbym zrealizowac? piszcie...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj: