|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2007
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elekk
Profesja: Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() Domyślam sie że będzie w tym Okropnie dużo roboty ale liczę na to że ktoś będzie na tyle uprzejmy aby zrobić to za mnie lub jeszcze lepiej wytłumaczyć mi krok po kroku jak to zrobić. Chodzi mi o to że mam filmik np na youtube.com podoba mi się podkład a za chiny nie wiem jak się nazywa.
Nie zadowala mnie opcja nagrywania tego na mikrofon ponieważ zależy mi na jak najwyższej jakości. Z góry bardzo dziękuję osobie która nauczy mnie jak to robić za mnie. [Jeżeli w tym jest zbyt dużo tłumaczenia bardzo zależy mi na tym kawałku "textyka-reanimacja" teledysk znajduje sie na stronie http://silesiahh.pl/ w dziale video na 2 stronie Smile] Ostatnio edytowany przez Elekkkk@ - 28-09-2007 o 22:27. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]()
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 28-09-2007 o 22:49. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Postaw mu piwo, to go odciągniesz.
Włączasz byle jaki rejestrator dźwięku (np. Audacity), odpalasz go, odpalasz film, po filmie wylaczasz nagrywanie w Audacity, odcinasz co nie potrzebne i tyle. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szukaj, niedawno był podobny temat...
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() To forum jest pod wpływem pewnej obsesji. Jedyne odpowiedzi, jakie raczą zostać udzielone w nowym temacie, zawierającym w sobie pytanie, to "szukaj" "google.pl" i tak dalej. Mało tego, ich autorzy nie uważają się za spamerów, lecz za tak zwaną "elitę", bo teraz arogancja jest na czasie, więc siedzenie cicho nie popłaca, o wiele lepiej jest być złośliwcem.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
No pewnie, a wszystkie inne tematy w których podobny problem został rozwiązany i liczne poradniki są tu dla jaj? Po coś to zrobili. Nie po to, żeby spamować. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1. VirtualDubMode
2. Adobe Premiere Pro 3. Windows Movie Maker wymieniać dalej czy już sobie poradzisz?... Wszystkie programy są w miarę intuicyjne i drobna znajomość englisza starczy ci do wykonania tego "arcy trudnego" zadania...