|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 56
![]() |
![]() Witam, mam problem z włączeniem tibii na linuxie. Zrobiłem wszystko jak trzeba ale kiedy włączam komputer mi strasznie zarywa, a okno wygląda tak:
![]() ![]() Używam kubuntu. Pewnie to coś z sterownikami karty graficznej ale nie wiem gdzie sprawdzić jaką mam ![]()
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg Ostatnio edytowany przez Kaiba_Valoria - 29-09-2007 o 11:47. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Byś chociaż karte napisał jaką masz, czy coś, a odpowiedzi na swoje pytanie szukaj tu:
http://kubuntuguide.org/Feisty |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() GeForce 8600gt. I dalej nic nie znalazłem. Zainstalowałem jakieś nowe sterowniki to wyskakuje teraz:
Kod:
damian@Mazur:~$ cd /home/damian/Desktop/Tibia/ damian@Mazur:~/Desktop/Tibia$ ./Tibia Tibia Error X Server has no OpenGL extension. (Error Code 31) Please ensure your X Server features an OpenGL extension. damian@Mazur:~/Desktop/Tibia$
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No więc zmieniłem system na Mandrivę i jest ten sam problem a konkretnie:
![]() Nie mogę nic znaleźć o tym co powiedziałeś .
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Problem rozwiązany! Zainstalowałem nowe sterowniki dla karty graficznej i teraz wszystko śmiiiga
![]()
![]() |