|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam postanowilem sprawdzic swoje umiejtnosci po dlugiej przerwie jesli chciecie orajcie mnie jak chcecie. Najbardziej potrzebuje uwag co musze porpawic.
Prolog: 1. ![]() 2. ![]() Czesc 1 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() Wiem ze moj umiejetnosci to nie KalasantyX ale zawsze cos Commants... @Edit Nie wiem co jest z 3 odcinkiem ...
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 29-09-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() mam nadzieje że fabuła się bardziej rozwinie i nie będzie zbyt dużo rzeczy zaczerpniętych z fma nie podoba mi sie trochę out Hubiego ale na razie nie jest źle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Brak kropek.
Cytuj:
A się przyznam i powiem, że tego nie rozumiem: Cytuj:
Co wy teraz mnie uważacie za jakiegoś mastaha czy co :<? A to ty na orgu im napisałeś tego posta. A zauważyłeś, że oni zauważyli, że nie robię tego fake'a jeszcze zanim oficjalnie to powiedziałem? Ech, org rządził. Hmm... a jak dodamy orga to będzie 334+209= 543 odpowiedzi! 31646 +12307= 43953 odwiedzin xD Vincent vincit. Btw. Gra ktoś w diablo na b necie? Kupię keysets/organset za nekro torcha 20/14. Non ladder.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wcale zaden z ciebie mastah tylko jestes najlepszy? Tak to ja. Pytali sie czemu nie ma nowego parta to cytnolem to ;] Z tym bledem chodzi o to ze.. popelnili blad i musza go odnalesc cos jak czastka duszy ... sam tego za dobrze nie czaje ale looz
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Pachnie mi to FMA[ full metal alchemist??]
Tak wogle moze byc ;] 5/10
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja nic nie czuje ... ;] Wiem. wiem nie mialem z czego weny brac ale nie edzie tak jak w fma nie buj sie ;] (nie mam takich umiejetnosci)
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm...nigdy nie oglądałem FMA, ale wiem co to jest ;p
No nic... Trawa - oczojebna Reszta...ok Zobaczymy jak się rozwinie...szykuje się na jakieś 7-9/10... @down: http://fullmetalalchemist.com.pl/viewpage.php?page_id=1 Tu masz opisaną fabułę ![]() A właśnie: Gdzie to można obejrzeć? @edit: A odpowiedź na stronie w shoutboxie xD http://www.kreskowka.pl/index.php?p=category&id=109 Nie wiem czy są wszystkie
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 30-09-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No calkiem niezle. W oucie Hubiego sa sciete wlosy. Przy niektorych zdaniach nie ma kropek. Trzeci obrazek sie nie wyswietla. Fabula moze byc ciekawa jak w FMA. Czekam na next part oczywiscie.
![]() Ocenka: 8,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Nędzne...wali z daleka FMA pff....gorzej...fabułą żywcem z niego wyjęta...
DD 2/10 (2 za samo FMA bo jestem fanem i obejrzałem wszytkie epy z filmem włącznie...) @down Jebło ci do reszty czy tylko trochę? Ostatnio edytowany przez iGeneration - 30-09-2007 o 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() @Up
Ty w rekrytacje do fake czy w outfitach na zamówienie pisałeś że jak można oglądać anime... Po za tym ja tez wszystko ogladalem z FMA. @Topic Nie do konca FMA... Nie wiem czym Hubi sie przejmuje, niech wezmie opaske to tylko lewe oko ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem ze malo ale w tym tygodniu mialem tyle na glowie, ze tylko weekend mi zostal... Jeszcze dzis wieczorem postaram sie cos zrobic PzdR.
7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14 ![]() 15. ![]() Commants.. Jeszcze raz sorry, ze tak malo.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZOMG...Co to zlot pseudo fanów FMA ? Jeszcze 1 lub 2 mogłem przeżyć ale wam odbija jak obejrzycie to Anime i odrazu "OMFG zrobie fake o tym i będę pr0 i zrobie sobie sygne z edwardem hujrikiem !!111"...Stfu...
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() komcic... tak malo komentow ze az mi sie nie chce next parta robic.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() To nie rób skoro ci sie nie chce ...
Przeciętne
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmmm... moze byc ale szczegulnie sie nie postarales. First part byl o wiele leprzy. Postaraj sie w nastepny. W tym parcie niektore elementy zle dopoklejales i troche krutko bylo. Czekam na next part.
![]() Ocenka: 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() jedziemy:
-barman arek- lol xD co to ma być? Trochę orginalności, nmie mogłeś po prosu napisać: BARMAN? -FABUŁA! nie oglądałem tego ,,czegoś" ale: - Ogólna fabuła: idą do miasta tam dwie osoby xD. Szukają Nawiedzonej karczmy, ta jasne i co jeszcze? Może kubełek wody na pożegnanie? -znowu jakiś full duper alemisz. -pustawe miasto: KARCZMA PUSTA! na ulicy tylko 1(!!) osoba! +Nie ma dużo minusów xD +nieźle przemyślany system magi |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() P I W O = Płyn Intensywnie Wspomagający Orgazm
nie podoba mi sie XD dam ci 3/10 -wilki jak cholera -fajny budynek tego co przedaje strzaly(lul) -Koper fajnie powiedzial XD(Edward Hujrik) +omg...(NIC) a trzy punkty daje ci na zachene i wypij se P I W O